Salutare!!!
Din nou va cer ajutorul.
Ma intereseaza si pe mine ceva bagajerie mai ieftina(flotor minciog, rucsac, penar rig, borseta plumbi, huse tamburi), doresc ca toata bagajeria sa fie o singura marca.
Multumesc.
Bagajerie ieftina si buna........
- arhanghelu
- membru activ
- arhanghelu
- membru activ
Re: Bagajerie ieftina si buna........
Sunt scumpe.
Stie cineva cum se numeste materialul aflat in interiorul penarelor pentru monturi(buretele acela) si unde il pot cauta???
Stie cineva cum se numeste materialul aflat in interiorul penarelor pentru monturi(buretele acela) si unde il pot cauta???
Sa-ti iei toata bagajeria de la acelasi producator si sa mai fie si ieftin e mai greu. Firme cu preturi mai accesibile sunt X2, Carp Pro, FL.
I Fish. Therefore I am.
Materialul se numeste microporos. Se gaseste la magazinele care vand furnituri pentru cizmarie, este vandut la kg si nu e chiar ietin.
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny
Atunci scuze, daca vrei ceva ieftin, du-te la Dragonul Rosu si iti iei ce vrei, ieftin si buuuuuuuuun.
- arhanghelu
- membru activ
Ai punctat exact unde trebuie, carp pro este marca pe care voi merge, imi place mai mult verdele fata de maro spre negru cum sunt produsele X2(sunt la fel de bune ca si carp pro, am vazut live ambele marci).pharaoh scrie:Sa-ti iei toata bagajeria de la acelasi producator si sa mai fie si ieftin e mai greu. Firme cu preturi mai accesibile sunt X2, Carp Pro, FL.
Multumesc mult, sunt in cautare de materiale si ideii pentru ca vreau sa-mi fac niste huse pentru lansete.Larry82 scrie:Materialul se numeste microporos. Se gaseste la magazinele care vand furnituri pentru cizmarie, este vandut la kg si nu e chiar ietin.
Probabil nici eu nu am fost destul de explicit, nu vreau ceva de unica folosinta, dar nici sa arunc bani pe niste produse la care difera doar numele, nu ma intereseaza ca scrie pe ele xxxxxxxxxx s-au yyyyyyyyy(vreau doar sa-si faca treaba pentru care au fost concepute).Osiris scrie:Atunci scuze, daca vrei ceva ieftin, du-te la Dragonul Rosu si iti iei ce vrei, ieftin si buuuuuuuuun.
Ps: deja am un penar carp pro si urmeaza sa mai achizitionez ce a mai ramas.