TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA
Ai uitat sa mentionezi si de cat timp nu ati mai facut chestia asta. Pt. ca o data la 7 ani nu m-ar deranja nici pe mine .
I Fish. Therefore I am.
...dar cand v-am casapit 9 ani la rand te-a deranjat ?pharaoh scrie:Ai uitat sa mentionezi si de cat timp nu ati mai facut chestia asta. Pt. ca o data la 7 ani nu m-ar deranja nici pe mine .
PS. eu totusi sunt mai contemporan....
Normal ca m-a deranjat. Dar la prima victorie n-am facut "show-ul" ieftin pe care-l fac, repet, unii suporteri stelisti si nici nu m-am "pishat" pe steaua.
Gata, va las sa va bucurati, ca e topicul vostru.
Hai Farul
Gata, va las sa va bucurati, ca e topicul vostru.
Hai Farul
I Fish. Therefore I am.
Multumim !pharaoh scrie: Gata, va las sa va bucurati, ca e topicul vostru.
Hai Farul
- dragan claudiu
- Veteran
nici pe Lia Manoliu stadionul n-a fost plin si cite locuri erau pe acel stadion.pharaoh scrie:Usurel cu apelativele gen "rusinea fotbalului romanesc". Nu e Dinamo cea mai cea echipa din Romania, dar nu cred ca e cazul de mizerii de-astea. Iti aduc aminte ca relativ recent Dinamo a umplut fostul Lia Manoliu la meciurile cu Manchester sau Lazio, deci usor si cu astea. Stiu ca va credeti pe cai mari acum si sunteti buricul pamantului de cand v-ati calificat istoric dintr-o grupa a mortii cu larnaka si haifaiv, dar totusi.... Cum spuneam, felicitari.
Stai linistit, Dinamo e doar un lider conjunctural. A avut putin noroc si a profitat de inconstanta celorlalte favorite. Dintre care voi sunteti ultima echipa, pe locul 6. Ei, asta ar trebui sa va dea de gandit si sa va mai tempereze euforia.
hai sa fim seriosi si sa recunoateti ca dinamo n-a ajuns si n-o sa ajunga niciodata unde a fost steaua si e inca...poate imi spui si mie cum se numea echipa care a scoso pe dinamo in turul preliminar din cupa uefa?...am un lapsus parca ceva de niste pescari din norvegia.....nu?///
-
- Veteran
hai dinamo .caine pana la moarte
- Fişiere ataşate
-
- dinamo.jpg (2.98 KiB) Vizualizat de 2720 ori
Prietene ai gresit topicul!In rest poti sa fii si sa faci ce vrei!davidnicolaie scrie:hai dinamo .caine pana la moarte
FORZA STEAUA
P.S. Oare de ce sunt atat de multe certuri intre Dinamo & Steaua? ca tot echipe romanesti sunt si una si alta!
P.S. Oare de ce sunt atat de multe certuri intre Dinamo & Steaua? ca tot echipe romanesti sunt si una si alta!
Fir Intins!
Deoarece, pentru ca, findca, daia,bre.Ce ar fi sportul fara dinamo sau steaua?Fara steaua ar mai fi cum ar mai fi,dar fara dinamo...nici nu vreau sa ma gandesc.Clau92 scrie:FORZA STEAUA
Bai pai ca io stiu pai ca uni sunt turbati si alti sunt CALIFICATIClau92 scrie:FORZA STEAUA
STEAUA CAMPIONI STEAUA EUROPA STEAUA PRIMAVARA IN GHENCEA
Tel0762.865.274
- Madalin Dirla
- Veteran
AAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOO!!!!!!!!TREZIREA BAIETEI,NU VA MAI DATI CU FUNDULETUL DE PAMANT SA NU VA INTEPATI, nu uitati ca v-ati calificat cu MARE NOROC !!!daca Macabbi ii ardea pe Shalke puteati sa fiti voi 200.000 si sa-i bateti pe larnaka cu 15-0 ca in meciul direct Macabbi v-a dat 5 boabe si mergea mai departe,jocul rezultatelor va calificat,intr-un cuvant,erati la mana lu' MACABBI
- Costel Jambu
- senior
http://www.youtube.com/watch?v=gOKo8QnWtjo
Doamne ,cat de bine se potriveste.
Doamne ,cat de bine se potriveste.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- Desideiu Bogdan
- Veteran
[color=#FF0000]Mada[/color][color=#0000BF]lin007[/color] SUPORTER STEAUA scrie:daca Macabbi ii ardea pe Shalke
ALOOOOO daca, daca, daca, daca, .....uite ca nu e daca !!!! Este asa cum trebuie sa fie , si anume STEAUA SINGURA ECHIPA ROMANEASCA IN PRIMAVARA EUROPEANA!!!!
P.S. DACA dinamo nu ar fi existat , Madalin , tu cu ce echipa ai fii tinut??
De ce ti-a luat atat timp sa raspunzi? Fusesi la reanimare dupa meci? Ce zicea borcea?
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Madalin...ai idee de ce plange dimanovistul asta? De ciuda ca merge STEAUA mai departe? Tradu ce zice , tu tre sa sti.
http://www.youtube.com/watch?v=CAbXVOWLYps
Seamana cu reactia ta oricum!
http://www.youtube.com/watch?v=CAbXVOWLYps
Seamana cu reactia ta oricum!