Buna.
Am si eu o lanseta MTX 8 care mi se pare ca a crapat,la mijlocul partii de varf.
Daca ar fi asa la lansare cu plumb de 80 gr. ( undeva la 100m ) ar trebuii sa se rupa ?
Fisurarea lansetelor carbon.
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Fisurarea lansetelor carbon.
Da si tu mai multe detalii legate de fisura asta...unde anume pe tronsonul de varf a aparut ?...e o fisura in blank sau in straturile superioare ?...poti pune o poza ?TudorT scrie:Buna.
Am si eu o lanseta MTX 8 care mi se pare ca a crapat, partea de varf.
Daca ar fi asa la lansare cu plumb de 80 gr. ( undeva la 100m ) ar trebuii sa se rupa ?
p.s.
Poti fisura blank-ul si cu greutati mai mici , daca nu mufezi bine segmentele !
Fisura pare a fii in stratul superior al blankului , la mijlocul tronsonului de virf si cred ca dupa cum arata ar mai putea sa fie doar lacul fisurat.
Oricum nu sunt sigur care dintre acestea pot fii.
referitor la poza am incercat si nu reusesc sa fac una in care sa se vada fiind o fisura mica.
referitor la poza am incercat si nu reusesc sa fac una in care sa se vada fiind o fisura mica.
Fisura e pe lungimea lansetei sau e transversala ?...ca nu-mi dau seama cum ar putea apare o fisura intr-un blank de carbon, dupa o tensiune, la jumatatea segmentului !TudorT scrie:Fisura pare a fii in stratul superior al blankului , la mijlocul tronsonului de virf si cred ca dupa cum arata ar mai putea sa fie doar lacul fisurat.
Fisura este transversala.
Probabil a aparut din cauza transportului, sau prin lovire.
Probabil a aparut din cauza transportului, sau prin lovire.
- adi.bogdan
- membru activ
Punct si de la capat?