maver 403
Moderatori: gor965, florentiniuga
maver 403
azi mi-am cumparat 4 maver 403 3,5lb 3,90 din 3buc urmeaza sa-mi iau 4 okuma pl 60 si mas bucura mult daca mar ajuta cineva cu cateva informatii,mai mult despre 403 daca am facut o alegere buna tinand cont si de pret (calitate-pret).Neaparat trebuiea sa-mi iau din 3buc probleme cu spatiu.Tin sa mentionez ca pescuiesc cu momitor si cu saci solubili.Stiti si voi e grea asteptarea pana in primavara sa le pot folosii de aia apelez la voi sa stiu cat mai multe despre ele multumesc mult .FIRINTINS
Re: maver 403
multumesc gor
- catalin2804
- membru activ
exact combinatia asta o am si eu 403 cu okuma pl-860. Cand am adus betele acasa am avut emotii cu mulinetele. Intra la milimetru in mandrina talpa.
bine ca s-au potrivit Cataline asta insemna pt mine sa imi iau alte mulinete poti sa-mi dai mai multe detalii ai pescuit cu ele? ce plumb (max) ai folosit si cat ai aruncat.MULTUMESC
Mandrina conica de tip DNPS (cum are Maver 303) stiam ca pune ceva probleme mulinetelor, dar nu si astea DPS (cum are Maver 403 )! Inainte de cumpararea unei lansete, verificati daca mulineta folosita e compatibila cu mandrina.catalin2804 scrie:exact combinatia asta o am si eu 403 cu okuma pl-860. Cand am adus betele acasa am avut emotii cu mulinetele. Intra la milimetru in mandrina talpa.
- catalin2804
- membru activ
Nu sunt eu mare meserias sa imi dau seama asa de tare ca e diferenta mare dar eu am pescuit 3 sferturi de sezon cu baracuda mustang si un x-force si abia la sfarsit le-am shimbat ca am avut o combinatie. Intre Baracuda mustang si Maver 403 nu am simtit nici o diferenta doar de pret atata si in comparatie cu x-force-ul e mai slab.Cand aveam baracuda nu aveam counter dar mi-am luat cand mi-am luat noile bete si am dat 110m cu plumb de 85g ca asta era cel mai mare care il aveam (sezonul viitor voi reusi mai mult pt ca acuma pe sfarsit nu am mai vrut sa schimb inaintasul desi era nasol rau(si mulinetele tot atunci le-am luat cu tot cu fir)). Batul ala de la baracuda x-force daca ar pune inele mai mari pe el le-as schimba. Acuma o sa imi sara aia contra baracuda in cap, dar ii invit la o demonstratie la sv daca sunt prin zona. In schimb mulinetele imi plac la nebunie. Singura problema e ca nu gasesc o husa pt bete sa pot sa pun si mulinetele in ea.
Buna seara, ma numesc Bogdan, sunt din Timisoara si as dori daca se poate ceva informatii despre lanseta de crap Maver Series 202 3.60 3.0 lb...
Multumesc...
Craciun Fericit...
Multumesc...
Craciun Fericit...
Nu am vazut modelul asta de la Maver ,dar in general carbonul folosit de ei e destul de bun...chiar f.f. bun in cazul carbonului High Modulus pe care-l folosesc la vergile fixe ! Vad ca lanseta asta are in compozitie si carbon High Resistance si de aceea e mai moale (are actiune parabolica) si posibil ceva mai grea decat daca ar fii fost in intregme din High Modulus ! Nu gasesc pe nicaieri greutatea lansetei si ce tip de mufare are ! Cel mai bine mergi intr-un magazin de profil (sunt cateva in Timisoara) si incearca cateva la mana ...asa iti dai seama daca iti pica bine ! Sti tu mai bine cum vrei sa le pescuiesti ! Ca linie generala ,cauta o lanseta cu blank slim , actiune semiparabolica ori progresiva ,in 6 inele (la cele cu 7 ,inelul de plecare e prea aproape de mandrina si "sufera " la la aruncari...dar in drill sunt mult mai bune ...incarca blankul uniform ),de 3 lbs ori de 3,5 lbs (daca arunci cu momitoare mai mari ori pungi pva ) si de preferat pe mufare inversa (sunt de parere ca e cea mai buna mufare ) !
Mc. mult gor965
De la voi ,din Tm. il stiu de pe net pe Nutu_z (Nelutu Sabau) si el aduce de la Trabucco ,Maver ,Jakson , K-karp ,Shimano ,etc. ...mergi la el ,sigur te ajuta sa gasesti ceva bun !