Vand cort Senzor Eol
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand cort Senzor Eol
Cortul a fost folosit foarte putin. Dimensiunile lui sunt: inaltime 170cm, latime 192cm si adancime 320cm.
Corturile astea au fost "defavorizate" de proasta proiectare a vergelelor, asfel incat acestea pe langa faptul ca cedau la imbinari, suprasolicita podeaua cortului ajungand sa o rupa. Dupa ce am rupt 2 vergi, am cumparat un set nou si le-am modificat din aproape in aproape pana am picat pe solutie astfel incat problema asta a cortului a fost rezolvata. La ground-ul cortului am aplicat un petic intaritor deoarece a avut tendinta de rupere (inainte de a modifica vergile).
Cortul se vinde cu cateva vergi de rezerva (cele care au ramas) si set de ancore tip tirbuson.
Pretul de vanzare este 250 lei fix + eventuale taxe postale (prefer vanzarea in Bucuresti).
Poza reala cu cortul nu am.
Corturile astea au fost "defavorizate" de proasta proiectare a vergelelor, asfel incat acestea pe langa faptul ca cedau la imbinari, suprasolicita podeaua cortului ajungand sa o rupa. Dupa ce am rupt 2 vergi, am cumparat un set nou si le-am modificat din aproape in aproape pana am picat pe solutie astfel incat problema asta a cortului a fost rezolvata. La ground-ul cortului am aplicat un petic intaritor deoarece a avut tendinta de rupere (inainte de a modifica vergile).
Cortul se vinde cu cateva vergi de rezerva (cele care au ramas) si set de ancore tip tirbuson.
Pretul de vanzare este 250 lei fix + eventuale taxe postale (prefer vanzarea in Bucuresti).
Poza reala cu cortul nu am.
Bucuresti
- valentin...
- Veteran
Re: Vand cort Senzor Eol
daca poze reale cu cortu nu ai,macar posteaza un link cu cortul sal vedem si noi
Anunt valabil pana pe data de 14 decembrie, cand il scot de la vanzare.
Bucuresti
- Madalin Dirla
- Veteran
Grasane,mai lasa-l pana pe 16 dec. ........15 este zi de salariu .feugen scrie:Anunt valabil pana pe data de 14 decembrie, cand il scot de la vanzare.
Spor la vanzare!
La mine 14 este zi de salariu... La ora 18 imi intra banii in cont si nu mai este nevoie sa vand cortulMadalin007 scrie:Grasane,mai lasa-l pana pe 16 dec. ........15 este zi de salariu .feugen scrie:Anunt valabil pana pe data de 14 decembrie, cand il scot de la vanzare.
Spor la vanzare!
P.S. Iarta-l pe FAE ca... se bucura si el un pic. Nu-i lua placerea asta...
P.P.S. Nu ca nu ar avea dreptate...
Bucuresti
Renunt la vanzarea cortului. Anuntul poate fi inchis. Multumesc pentru gazduire.
Bucuresti