ready made

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

mike_carp
senior
senior

Re: ready made

Mesaj de mike_carp » 25 Noi 2008, 17:58

gor965 scrie:Mike ,pe ape de la noi ai incercat cu succes reteta asta ?
sal,
am incercat anul trecut pe Darvari in 2 partide de cate 3 zile fiecare si o data anul asta in mai pe Moara Vlasiei. sa stii ca am prins bine in toate cele 3 partide. conceptul meu este ca daca ii dai crapului ceva care pt el inseamna hrana (vezi semintele) atunci cu siguranta va incerca si "noutatea" pe care i-o propui tu.
Sa iti dau un exemplu. Anul trecut am venit in tara in vara. Am fost cu un amic la Dunare,undeva aproape de Giurgiu. eu am luat la mine si boiliesuri pe langa seminte si mamaliga. Amicul meu m-a luat la misto tot drumul, ca am venit cu idei de-afara, ca pestii nostrii nu-s invatati cu asa ceva,etc. Cand m-am apucat de pescuit (am dat cu 2 lansete) am pus seminte, mamaliga ceva nada praf, rame, viermi si am pus si 500gr de bile sparte de Tutti Frutty. pe lansete am pus boiliesuri, pe una snowman si pe cealalta un scufundator. Ca sa n-o mai lungesc, eu am prins in 48h 7 crapi, toti la boiliessi niciunul mai mic de 5kg. Cel mai mare a avut 8,8kg. Amicul meu a prins 3 crapi, cel mai mic 2kg si cel mai mare 4,5kg. El a pescuit doar la mamaliga si porumb.si nu a vrut in ruptul capului sa puna bila pe vreo lanseta.(el a dat cu 4 lansete).
crafty carper
Mihai Tomescu

maryus
utilizator
utilizator

Re: ready made

Mesaj de maryus » 25 Dec 2008, 13:10

hmmmm....
poate nu sunt chiar progesionisti
dar poate pestele era obisnuit cu acei cartofi si punea botu pe ei :-??

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”