Intebare pentru posesorii de senzori Energo Team 200M
Intebare pentru posesorii de senzori Energo Team 200M
Am observat la ultima partida de pescuit ca statia nu mai primea semnalul de la senzor de fiecare data....Bateriile nu sunt cele mai noi dar inca nu ma avertizeaza ca ar fi descarcate.Partida a fost facuta la o temperatura de 0 grade,dar nu cred ca asta ar fi problema.V-ati mai lovit deo problema asemanatoare? Multumesc
Cojocaru Radu
Re: Intebare pentru posesorii de senzori Energo Team 200M
Statia nu arata cind e bateria descarcata.
Asa am patit si eu... la + grade.
Asa am patit si eu... la + grade.
Am un set de cand au aparut,nu m-i s-a intamplat niciodata.Statia arata cand bateria e descarcata,ledul rosu ramane aprins tot timpul.
Mi-a aratat ultima data cand am schimbat bateria..poate sa afecteze faptul ca am schimbat codurile din interior?(bineinteles toate la fel).
Cojocaru Radu
N-ar trebui sa aiba nici o treaba,incearca un set de baterii noi,eventual de calitate.Am o multime de prieteni care au acesti avertizori si nu au avut niciodata probleme.
La mine nu arata statia cind e bateria descarcata, doar senzori.bebe2011 scrie:Am un set de cand au aparut,nu m-i s-a intamplat niciodata.Statia arata cand bateria e descarcata,ledul rosu ramane aprins tot timpul.
o fi defecta? si eu am schimbat codurile.
Vorbim despre modelul cu valiza din plastic, da?
Nu, valiza este din aluminiu.Iar bateriile sunt de calitate.Varta alkaline
Ultima oară modificat 06 Dec 2011, 22:10 de către roni, modificat 1 dată în total.
Cojocaru Radu
Poate fi de la baterii.
Temperaturile scazute afecteaza bateriile de proasta calitate, isi pierd din putere sau chiar se descarca foarte repede. Acelasi model am si eu, nu am probleme, merg brici.
Temperaturile scazute afecteaza bateriile de proasta calitate, isi pierd din putere sau chiar se descarca foarte repede. Acelasi model am si eu, nu am probleme, merg brici.
- florian serban
- Veteran
la et200m statia arata cand bateria este decarcata se aprinde ledul rosu.
daca ai schimbat codurile s-ar putea sa fie o probleme sa nu mai receptioneze semnalul de la senzor.daca ai instructiunile reseteaza si senzori si statia.
daca ai schimbat codurile s-ar putea sa fie o probleme sa nu mai receptioneze semnalul de la senzor.daca ai instructiunile reseteaza si senzori si statia.
Este ciudat ca de atunci i-am tot facut probe acasa si nu a mai facut figuri...poate mai sunt pareri neimpartasite..
Cojocaru Radu
Eu zic ca trebuie sa le mai faci o proba pe balta . Maine...??
I Fish. Therefore I am.
Il astept pe Dan in cateva minute si te anunt daca hotaram ceva. I will
Cojocaru Radu
Voi glumiti,nu?