Va rog frumos sa-mi raspundeti cu argumente solide la urmatoarele doua intrebari, daca se poate.Va multumesc anticipat
1.In prepararea bilelor se pot folosi ingrediente(aditivi de la diferite firme Ex: CSL,betaina SBS/ Robin Red Nutra sau CC Moore/Multimino, Pudra de varec, Ulei de peste, Nutra.
2. Cine stie cat de bun este Robin red de la CC Moore si daca punga o data desfacuta rezista macar 1 sezon.
Ingrediente
Moderator: florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
1. Toate sunt bune, ba chiar excelente, doar noi nu stim cum sa le combinam eficient. Argumentele solide sunt rezultatele obtinute si vanzarile.
2. Orice producator foloseste aceleasi ingredient. Poate difera reteta de preparare. Rezista un sezon daca este ambalat intr-un recipient inchis si ferit de umezeala dar nu cred ca iti ajunge pentru atat de mult timp. Doar vrei sa-l folosesti, nu? De obicei se pune in cantitati mai mari fata de ceea ce numesti tu aditivi.
2. Orice producator foloseste aceleasi ingredient. Poate difera reteta de preparare. Rezista un sezon daca este ambalat intr-un recipient inchis si ferit de umezeala dar nu cred ca iti ajunge pentru atat de mult timp. Doar vrei sa-l folosesti, nu? De obicei se pune in cantitati mai mari fata de ceea ce numesti tu aditivi.
- Driscu Radu
- senior
- Mesaje: 421
- Membru din: 18 Dec 2007, 20:12
Va multumesc domnule Iuga pentru raspuns.
Am primit o reteta de bile ccu rmatoarele ingrediente : 300gr.faina de peste, 200gr. cacao, 150-200gr.faina de orez, 150gr lapte, 100 gr. faina sau canepa macinata praf,1 lingura pudra de varec, 1,lingura betaina,1 ligura robin red 15 ml multimino/nutramino, 40-50 ml CSL,6 oua.
Pentru aceasta reteta am pus intrebarile.Avand cele mentionate mai sus in custodie
Am primit o reteta de bile ccu rmatoarele ingrediente : 300gr.faina de peste, 200gr. cacao, 150-200gr.faina de orez, 150gr lapte, 100 gr. faina sau canepa macinata praf,1 lingura pudra de varec, 1,lingura betaina,1 ligura robin red 15 ml multimino/nutramino, 40-50 ml CSL,6 oua.
Pentru aceasta reteta am pus intrebarile.Avand cele mentionate mai sus in custodie
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Ma indoiesc sincer ca va functiona reteta. Nu numai ca nu cred in calitatea ei dar nu cred ca vei putea rula aluatul. La aprox. 1kg mix solid, ai numai 200g faina orez care poate lega compozitia. Restul sunt uleioase. Trebuie o pondere echilibrata intre fainuri uleioase si neuleioase (care lega bine). In afara de asta, compozitiei tale i-ar prinde bine niste aroma si/sau atract. S-ar putea si pudra de varec sa fie cam multa dar asta o poti incerca. Cred ca si doza de lichide e prea mica. S-ar putea sa mai trebuiasca niste oua sau sa cresti putin doza de CSL. Sper sa nu ma insel, tinand cont de faptul ca fainurile uleioase nu absorb atat de mult lichid. In ultimul rand, daca iese, ai sanse doar in anotimpul cald, nu incerca la primavara pentru ca e o reteta de apa calda.Driscu Radu scrie:Va multumesc domnule Iuga pentru raspuns.
Am primit o reteta de bile ccu rmatoarele ingrediente : 300gr.faina de peste, 200gr. cacao, 150-200gr.faina de orez, 150gr lapte, 100 gr. faina sau canepa macinata praf,1 lingura pudra de varec, 1,lingura betaina,1 ligura robin red 15 ml multimino/nutramino, 40-50 ml CSL,6 oua.
Pentru aceasta reteta am pus intrebarile.Avand cele mentionate mai sus in custodie
- vladut mateianu
- utilizator
- Mesaje: 45
- Membru din: 14 Dec 2007, 08:46
- Localitate: SENZOR
Cel mai bun Robin Red din lume, recunoscut de toti marii pescari este cel de la firma engleza Heith's !!!!!!!!!!!!!
Si eu ma indoiesc ca va functiona reteta ta, dar daca faci bile solubile s-ar putea sa prinzi ceva....(daca insisti sa pescuiesti cu aceasta reteta).
Sfatul meu ar fi sa mai cauti pe forumuri si alte retete....
Si eu ma indoiesc ca va functiona reteta ta, dar daca faci bile solubile s-ar putea sa prinzi ceva....(daca insisti sa pescuiesti cu aceasta reteta).
Sfatul meu ar fi sa mai cauti pe forumuri si alte retete....
APCR