Vand Rod Pod Anaconda si set senzori 4+1 Anaconda-Saenger
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Rod Pod Anaconda si set senzori 4+1 Anaconda-Saenger
Vand rod pod Anaconda Magic Carp, patru posturi, aluminiu integral,cu urme de folosire dar in perfecta stare de functionare. Motivul vanzarii-upgrade.Pret 180 Ron+taxe curier.
Vand senzori Anaconda-Saenger Specitec VI Carp II, 4 senzori + statie, noi, au fost montati o data pe rod pod in casa sa vad cum arata si am montat bateriile sa vad cum functioneaza, Made In Germany. Motivul vanzarii - i-am primit cadou iar eu am altii. Pret 520 Ron+taxe curier.
Pret pachet rod pod+senzori=650 Ron +taxe curier.
Vand senzori Anaconda-Saenger Specitec VI Carp II, 4 senzori + statie, noi, au fost montati o data pe rod pod in casa sa vad cum arata si am montat bateriile sa vad cum functioneaza, Made In Germany. Motivul vanzarii - i-am primit cadou iar eu am altii. Pret 520 Ron+taxe curier.
Pret pachet rod pod+senzori=650 Ron +taxe curier.
Re: Vand Rod Pod Anaconda si set senzori 4+1 Anaconda-Saenger
Salut, sunt interesat de avertizori. Poti pune o poza cu ei, te rog ? Au mufa pentru swingere lumino ? Cateva detalii despre statie ? Astept un raspuns. Multumesc
Si cel mai important de unde esti ?
Salut
Sunt din Sibiu
Au mufa pentru swingere lumino
Statia are semnalizare sonora si cu led colorat corespunzator avertizorului, raza de 100m.
Avertizorii au 4 trepte de sensibilitate, 4tonuri diferite fiecare.
Poze numai maine ptr.ca astazi nu sunt in localitate.
Sunt din Sibiu
Au mufa pentru swingere lumino
Statia are semnalizare sonora si cu led colorat corespunzator avertizorului, raza de 100m.
Avertizorii au 4 trepte de sensibilitate, 4tonuri diferite fiecare.
Poze numai maine ptr.ca astazi nu sunt in localitate.
- claudiu_verde
- membru activ
pune si tu poze cu rod pod-ul
PREA OM!!!
buna . iti ofer 150 ron. suport taxele curier.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
Rod pod vandut!
vandut! Se poate inchide!