Salutare dragi forumisti!
De ceva timp ma gandesc sa inlocuiesc lansetele vechi cu unele noi.
Am vazut la un prieten lansetele Maver - Genesis Extreme 3,90m/2bc/3.5lb si mi-au placut foarte mult.
Betele trebuie sa la imperechez cu mulinete Okuma Spector ST 65.
As dori pareri despre lansetele Maver - Genesis Extreme 3,90m/2bc/3.5lb si despre combinatia mai sus mentionata.
Respect!
Achizitie lansete Maver - Genesis Extreme 3,90m/2bc/3.5lb
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Achizitie lansete Maver - Genesis Extreme 3,90m/2bc/3.5lb
Am vazut combinatia la un prieten,se comporta foarte bine.
Vreau in tarile calde!
- Costel Jambu
- senior
Salut.
Am 4 lansete Maver Genesis Extreme de 3.9m si 3.5lbs, 2 tronsoane.Le am de 1 an,un sezon.Le-am pescuit vreo 10-12 partide.Sunt super bete.Am prins si crap mare si mic.Se comporta foarte bine in aruncare cat si in drill.Au inelul de plecare de 50 si sunt confectionate din carbon de buna calitate.
La inceputul anului am pus pe ele mulinetele Shimano Navi XTA 8000 si in vara le-am schimbat cu BBRLC.Ambele tipuri de mulinete se completeaza perfect cu lansetele.Aceste lansete sunt subtiri dar foarte puternice.
Parerea mea: niste lansete bine lucrate cu finisaj placut.In categoria lor de pret sunt foarte bune.
Nu fac reclama, ca nu am nici un interes sa le vand.Spun doar ca imi plac foarte mult cum lucreaza si cum arata.
Mi-am dat cu parerea ,deoarece anul trecut eram in aceeasi dilema ,si atunci, si eu am fost ajutat.Incerc sa intorc ajutorul.Cand pot sa ajut cu vreun sfat legat de echipament,pe care , desigur, il am sau l-am avut, o voi face fara eschiva.
Numai bine.
Am 4 lansete Maver Genesis Extreme de 3.9m si 3.5lbs, 2 tronsoane.Le am de 1 an,un sezon.Le-am pescuit vreo 10-12 partide.Sunt super bete.Am prins si crap mare si mic.Se comporta foarte bine in aruncare cat si in drill.Au inelul de plecare de 50 si sunt confectionate din carbon de buna calitate.
La inceputul anului am pus pe ele mulinetele Shimano Navi XTA 8000 si in vara le-am schimbat cu BBRLC.Ambele tipuri de mulinete se completeaza perfect cu lansetele.Aceste lansete sunt subtiri dar foarte puternice.
Parerea mea: niste lansete bine lucrate cu finisaj placut.In categoria lor de pret sunt foarte bune.
Nu fac reclama, ca nu am nici un interes sa le vand.Spun doar ca imi plac foarte mult cum lucreaza si cum arata.
Mi-am dat cu parerea ,deoarece anul trecut eram in aceeasi dilema ,si atunci, si eu am fost ajutat.Incerc sa intorc ajutorul.Cand pot sa ajut cu vreun sfat legat de echipament,pe care , desigur, il am sau l-am avut, o voi face fara eschiva.
Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
Salutare!
Multumesc pentru cele doua raspunsuri,dar as vrea sa mai adaug inca cateva optiuni de criza in cazul in care bugetul nu-mi permite achizitia betelor Maver.
-DAIWA BLACK WIDOW 3.90M/3,5 lb
-JRC Defender 3,60m/2bc/3,25 lb
Multumesc pentru cele doua raspunsuri,dar as vrea sa mai adaug inca cateva optiuni de criza in cazul in care bugetul nu-mi permite achizitia betelor Maver.
-DAIWA BLACK WIDOW 3.90M/3,5 lb
-JRC Defender 3,60m/2bc/3,25 lb
JRC - foarte placute in drill, cu plumbi de 85-100 gr n-ai probleme cu ele, insa daca atasezi si un saculetz solubil sa nu ai pretentii de distanta mare. Cu pestii mari te cam joci la mal dar mie asta imi place! Eu intru in al treilea sezon cu ele si parca inca nu le-am folosit la maxim. Daca vrei ceva mai tare ca actiune ti-as recomanda e K-Karp Adamant, am modelul de 3.60m/3lbs e mai frumos lucrata si mai puternica!