Ajutor monofilament crap pt balta!
Moderator: gor965
- elvis_armeanca
- senior
Ajutor monofilament crap pt balta!
Exista un fir "matasos", care sa "curga" frumos prin inele, sa ajute la lanseuri lungi ,sa fie vizbil pentru pescari,pret accesibil,rezistent?Am tot citit despre S ultra knot de 0.25,,P-line 0.23 hi-vis fluo,C.E.uv fluo 0.25 si multe altele.Care sunt parerile vostre despre aceste fire comparandu-le!?stima
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
- elvis_armeanca
- senior
Re: Ajutor monofilament crap pt balta!
la care am uitat sa adaug p-line floroclear (e vizibil noaptea?)!elvis_armeanca scrie:Exista un fir "matasos", care sa "curga" frumos prin inele, sa ajute la lanseuri lungi ,sa fie vizbil pentru pescari,pret accesibil,rezistent?Am tot citit despre S ultra knot de 0.25,,P-line 0.23 hi-vis fluo,C.E.uv fluo 0.25 si multe altele.Care sunt parerile vostre despre aceste fire comparandu-le!?stima
- elvis_armeanca
- senior
Ca sa simplific-care este cel mai bun fluorescent pentru distanta ?stima
- Madalin Dirla
- Veteran
[quote="elvis_armeanca"]Ca sa simplific-care este cel mai bun fluorescent pentru distanta ?stima[/quote
Pentru distante mari trebuie sa folosesti fire subtiri de la 0.22 in jos................iar ca marci:p-line, carp expert,shimano technium,etc........... in timp iti vei da seama care fir ti se potriveste cel mai bine(longatie,rezistenta la nod, etc)
Pentru distante mari trebuie sa folosesti fire subtiri de la 0.22 in jos................iar ca marci:p-line, carp expert,shimano technium,etc........... in timp iti vei da seama care fir ti se potriveste cel mai bine(longatie,rezistenta la nod, etc)
- bluewmaster
- utilizator
fluorescent bun la distanta as zice Daiwa Tournament Fluo, e moale si matasos. si ieftin
- sig_cezar64
- membru activ
trabuco carp enduro 25 sau 28 foarte bun si se scufunda repede . am eu asa ceva grozav am luat crapi mari 10 16 kg nam avut o ruptura 95 lei 1200 m !!!
- Allen Besnovich
- Veteran
Shimano Technium sau Ultima Power
in aportul calitate-pret , eu as merge pe carp expert fluo
- cris71tian72
- senior
Daca renunti la fluo....pot sa iti recomand din toata inima kryston 0,25mm e de vis dupa un an de pescuit cind l-am scos de pe tambur puteai sa zici ca e nou[ la fel de moale fara a se fi scopt].....INCEARCA NU O SA REGRETI
- elvis_armeanca
- senior
da cred si multumesc mult dar ce fac noaptea..
- Allen Besnovich
- Veteran
- cris71tian72
- senior
Din cite stiu eu datorita agentilor de colorare [ daca le pot spune asa]firele pierd mult din calitati ........pescuiesc de citiva ani si credema m-am descurcat fara fluo.. ........chiar daca mai greu uneori ...
folosete fire Shimano deoarece sunt si rezistente si accesibile
Personal folosesc Sufix Tritanium Galben de 0.28 si mi se pare super firul desi parerile sunt impartite. Eu n-am avut probleme cu el si raportul calitate pret mi se pare foarte bun.