recomandare mulinete maver genesis 3lb 3.60m
Moderatori: gor965, florentiniuga
recomandare mulinete maver genesis 3lb 3.60m
ce-mi recomandati sa pun pe cele 4 lansete maver genesis (modelul vechi nu extrem ) de 360 m 3 lb pt a avea lanseuri cat mai lungi . Mentionez ca ma orientez spre 4 mulinete sh deci ar trebui sa fie si rezistente sa ma duca si pe mine . multumesc anticipat
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: recomandare mulinete maver genesis 3lb 3.60m
Okuma synex sau spector.
Cauta o mulineta long cast, care aseaza bine firul ! La ce suma te gandesti s-o investesti pe bucata ?neverback scrie:ce-mi recomandati sa pun pe cele 4 lansete maver genesis (modelul vechi nu extrem ) de 360 m 3 lb pt a avea lanseuri cat mai lungi . Mentionez ca ma orientez spre 4 mulinete sh deci ar trebui sa fie si rezistente sa ma duca si pe mine . multumesc anticipat
pana in 100 ron pe bucata atat imi permite bugetulgor965 scrie:Cauta o mulineta long cast, care aseaza bine firul ! La ce suma te gandesti s-o investesti pe bucata ?neverback scrie:ce-mi recomandati sa pun pe cele 4 lansete maver genesis (modelul vechi nu extrem ) de 360 m 3 lb pt a avea lanseuri cat mai lungi . Mentionez ca ma orientez spre 4 mulinete sh deci ar trebui sa fie si rezistente sa ma duca si pe mine . multumesc anticipat
- florin crapanu
- senior
Salut , eu am avut maver cu navi 8000 xta , excelent ansamblu ... ptr. mine.Stima
Nu stiu ce intelegi tu prin lanseuri lungi, dar cu 100 ron investiti pe o mulineta care sa te ajute si sa te si tina mult timp, pe lansete de 3.60m si 3 lbs, distantele ce le vezi vehiculate pe forum, sunt greu, daca nu imposibil, de obtinut ! In banii aia (100 ron) iti recomand Okuma Longbow 65 ...are tamburul suficient de mare in diametru si buza superioara usor rotunjita, fapt ce te va ajuta in aruncari !neverback scrie:pana in 100 ron pe bucata atat imi permite bugetulgor965 scrie:Cauta o mulineta long cast, care aseaza bine firul ! La ce suma te gandesti s-o investesti pe bucata ?neverback scrie:ce-mi recomandati sa pun pe cele 4 lansete maver genesis (modelul vechi nu extrem ) de 360 m 3 lb pt a avea lanseuri cat mai lungi . Mentionez ca ma orientez spre 4 mulinete sh deci ar trebui sa fie si rezistente sa ma duca si pe mine . multumesc anticipat
multumesc pt sfaturi am ales okuma lb80 sper ca nu am facut o greseala
astept oricum pareri despre configuratia asta ...MAVER 3.60 3 LB +OKUMA LB80
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)