broasca testoasa
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: broasca testoasa
sau schimb cu scaun modular TX4
valabil
astept oferte
astept oferte
broasca testoasa
cand le-am cumparat acum 10ani, erau cat nucile
cea mica : 18cm lungime, 13cm latime, 770g
cea mare: 23cm lungime, 16cm latime, 1210g
valabil
cand le-am cumparat acum 10ani, erau cat nucile
cea mica : 18cm lungime, 13cm latime, 770g
cea mare: 23cm lungime, 16cm latime, 1210g
valabil
- bluewmaster
- utilizator
"fratele meu roman", ca sa zic asa, in afara de bagare in seama mai faci si altceva pe forumul asta?jirosmarius scrie:esti cel mai tare jur.....bv frate ne bine dispui pe cuvant....vanzare buna ti doresc sarbatori fericite tie si familiei tale...
- florentiniuga
- Master Admin
Dar tu? E asa plictiseala la Baia Mare?bluewmaster scrie: "fratele meu roman", ca sa zic asa, in afara de bagare in seama mai faci si altceva pe forumul asta?
E prima ta postare si cred ca ai debutat cu stangul pe forum. Daca vrei sa ne mai intalnim pe aici, e cazul sa inspiri mai adanc aerul sarbatorilor. La multi ani!
- bluewmaster
- utilizator
eu in afara de bagare in seama mai si citesc pe aici, si din pacate trebuie sa spun ca 80% din topicuri sunt balacareli si mistouri, iar ca sa ajungi la restul de 20% care e informatie, trebuie sa citesti toate prostiileflorentiniuga scrie: Dar tu? .... La multi ani!
Dar, ai dreptate, cu polemica nu rezolvam nimic, doar imbogatim procentul de 80%
La multi Ani!