1.rama neagra : rezultate bune la dunare(la mine au intrat si 2 crapi..curios dar da au intrat)
2.tiparul : bun peste tot. la dunare am prins cel mai bine, si am si scapat unul cu tot cu lanseta
![frown :(](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/2.gif)
mai aveam 2m sa ajung la ea si mustaciosul a zis ca vrea sa plece(nu am avut mulinete cu baitrunner asa ca am ramas fara lanseta)
3.broasca: la dunare, recomand cele verzi cu burta alba agatate de noada curului(scuze limbajul) trasaturi violente, trebuie sa stati pe langa lansete si intepat imediat, nu inghite mereu cu totul
4.coropisnita: nu am prea folosit fiind scumpe sau neavand timp sa le caut(prin tulcea - isaccea sunt cam rare)
5.lingurita oscilanta argintie: la gurile de varsare, canale care dau in dunare-rauri, seara-noaptea cand este cer senin, incercati, veti avea parte de o partida pe cinste, eu nu am luat capturi mari, dar a fost suficient sa opresc 2 pentru o ciorba si restul sa le dau drumul
6.lipitoarea: mie unul mie scarba de ele .. nu stiu de ce, dar un unchi de al meu cu care obisnuiesc sa merg prinde la ele in veselie.
Capturile mele :
1. 9kg
2. 5.5kg
3.restul mai mici mai mari care nu i-am cantarit.
de regula merg la dunare.
locuri:anafoare, gropi, varteje.
distractie placuta dragi iubitori de somn.(mai dati-le si drumul daca prindeti multi ca sa avem si data viitoare, consider ca unul doi ajung).