vand urmatoarele bete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- alexstoian
- utilizator
Re: vand urmatoarele bete
Si la mine.
hai sa iti spun ceva...ca sa intelegi fenomenul
Eu sunt o persoana care nu are bani.
Mi-am luat de la gura jumatate de an pentru a comanda aceste bete.... le visam noaptea.
Cand mi-au venit am fost cel mai fericit om din lume.
Usor usor mi-am dat seama ca aceste bete nu sunt pt mine...de ce ? deoarece aceste bete sunt de anduranta...sa arunci la distante extreme si sa tragi de pesti mari si f mari...iar eu ce faceam.. prindeam crapi la 4 kg cu ele la 60 de m de mal.
Am fost cu un amic ...la Tancabesti sa vad ce pot aceste lansete.
Rezultatul :
aruncare - 160 m
pesti - crapi 16 kg buc - scos cu o singura mana ( lanseta il oboseste f mult ) -
finete - cu ace de 8 am prins de 8 kg ..deoarece atenueaxa extraordinar orice soc
rezistenta... - la aruncare am agatat geaca pe de scaun fara sa vreau si a arucat-o in apa ( nu s-a rupt )
gramaj 420 g
istorie - 2002 s-a castigat cu acest blac aceeas lanseta cupa mondiala
Concluzia - o tragi singur.
Daca cu adevarat iti doresti sa iti indeplinesti un vis - faci un efort...daca nu exista Haquyo...senzor....attack dar sincer cred ca orice pescar isi doreste sa tina macar o data in viata un Harrison !
Eu sunt o persoana care nu are bani.
Mi-am luat de la gura jumatate de an pentru a comanda aceste bete.... le visam noaptea.
Cand mi-au venit am fost cel mai fericit om din lume.
Usor usor mi-am dat seama ca aceste bete nu sunt pt mine...de ce ? deoarece aceste bete sunt de anduranta...sa arunci la distante extreme si sa tragi de pesti mari si f mari...iar eu ce faceam.. prindeam crapi la 4 kg cu ele la 60 de m de mal.
Am fost cu un amic ...la Tancabesti sa vad ce pot aceste lansete.
Rezultatul :
aruncare - 160 m
pesti - crapi 16 kg buc - scos cu o singura mana ( lanseta il oboseste f mult ) -
finete - cu ace de 8 am prins de 8 kg ..deoarece atenueaxa extraordinar orice soc
rezistenta... - la aruncare am agatat geaca pe de scaun fara sa vreau si a arucat-o in apa ( nu s-a rupt )
gramaj 420 g
istorie - 2002 s-a castigat cu acest blac aceeas lanseta cupa mondiala
Concluzia - o tragi singur.
Daca cu adevarat iti doresti sa iti indeplinesti un vis - faci un efort...daca nu exista Haquyo...senzor....attack dar sincer cred ca orice pescar isi doreste sa tina macar o data in viata un Harrison !
- alexstoian
- utilizator
3000 frate !
3200 si betele pleaca.
Mi se pare un pret corect !
Mi se pare un pret corect !
- alexstoian
- utilizator
Cu ce mulinete le-ai avut?Merg cu BBRLC-uri?Lasa-mi te rog nr de tf sa putem vb mai bine.Suntem pe drum bun,mai ramane sa discutam niste detalii!
eu am pus bblc pe aceste bete...si nu aruncam foarde pedarte deoarece eu sunt mic de inaltime si bblc este prea greu pt mine.
Dar ....a pus mana tovarasum meu...si a desirat firul de pe tambur. fir 22 - P-line.
Eu mi-am luat entoh si arunc extraordinar cu ele acum.
Dar daca esti mai inalt.. ( eu am 1,65 ) sau mai bine facut....dai f bine cu ele fara probleme.
Dar ....a pus mana tovarasum meu...si a desirat firul de pe tambur. fir 22 - P-line.
Eu mi-am luat entoh si arunc extraordinar cu ele acum.
Dar daca esti mai inalt.. ( eu am 1,65 ) sau mai bine facut....dai f bine cu ele fara probleme.
- alexstoian
- utilizator
Ok,da un nr de tf sa vb se poate ?
0720 104 574 / 0760 660 296 dar suna ma maine
http://www.harrisonrods.co.uk/ - cum se face o lanseta custome - cateva aspecte