PETITIE CONTRA BRACONAJULUI

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
pharaoh
site team
site team

Re: PETITIE CONTRA BRACONAJULUI

Mesaj de pharaoh » 29 Noi 2011, 14:48

Putini, foarte putini semnatari :(
I Fish. Therefore I am.

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 29 Noi 2011, 15:55

Mai grav e ca nu le baga nimeni in seama

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 29 Noi 2011, 22:35

Si in final, ce se va intampla cu aceasta petitie ? Vor sari guvernul si ministerele sa ia masuri ? Dati-mi voie sa ma indoiesc. Pai tocmai acum cand chiar dumnealor vor sa redeschida vanatoarea in Delta Dunarii ? Si asta asa, ca sa se poata bracona pe toate planurile ? Cica s-au inmultit sacalii si ciorile . :)) Bine a spus Radu Banciu : "Da, s-au inmultit sacalii, dar ... din pacate s-au imputinat oamenii".
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

serban_31
Veteran
Veteran

Mesaj de serban_31 » 30 Noi 2011, 11:55

daniel duduc scrie:N-as vrea sa jignesc pe nimeni dar tocmai indiferenta noastra a oamenilor de bine ii faciliteaza pe infractori sa o duca din bine in mai bine,parerea mea este ca trebuie sa ne trezim odata pentru todeauna la realitate si sa-i stopam si poate viata noastra si a copiilor nostri va fi mai buna.
Acum un an am avut neplacerea sa ma trezesc trecandumi prin fata pe apa cu barca pescuind la RENEL 3 gealati negri si frumosi care m-au luat si la misto( datorita faptului ca stiam cu ce se ocupa recuperatori, actual arestati in Franta pentru crima si trafic de stupefiante, am tacut malc). Am plecat nervos acasa si am scris pe toate saiturile oficiale ale AGVPS, ANPA, etc cu lux de amanunte ce se intampla, unde, cum si stii care au fost rezultatele 0000000.
PS: Nu cred ca va fii stopat acest flagel niciodata, pentru ca braconieri sefi sunt in functiile organizatiilor care ar trebui sa ia masuri.
A si inca ceva daca imi explica si mie cineva de ce nu pot pescui cu permis ACVILA si ANPA pe lacul de la Mihailesti care acum se afla in administrarea unui "Domn" care a facut sau mai face parte din acele organizatii de care pomeneam mai sus.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”