Intrebare pentru posesorii de senzori Prologic Polyphonic

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
Costel Jambu
senior
senior

Intrebare pentru posesorii de senzori Prologic Polyphonic

Mesaj de Costel Jambu » 29 Noi 2011, 01:42

Salut.
Imi puteti spune ,va rog, ce baterii/acumulatori de calitate sa-mi iau pentru acest tip de senzori,ca am inteles ca papa bateriile cam rapid?! Senzorii i-am cumparat in aceasta toamna si nu i-am folosit inca; urmeaza la anul si as vrea sa iau ceva care sa tina.M-ar interesa sa iau acumulatori de R9 si incarcator.
Astept ceva recomandari.
Multumesc.
Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!

MariusNash
utilizator
utilizator

Re: Intrebare pentru posesorii de senzori Prologic Polyphonic

Mesaj de MariusNash » 05 Dec 2011, 22:39

Fisher scrie:Salut.
Imi puteti spune ,va rog, ce baterii/acumulatori de calitate sa-mi iau pentru acest tip de senzori,ca am inteles ca papa bateriile cam rapid?! Senzorii i-am cumparat in aceasta toamna si nu i-am folosit inca; urmeaza la anul si as vrea sa iau ceva care sa tina.M-ar interesa sa iau acumulatori de R9 si incarcator.
Astept ceva recomandari.
Multumesc.
Numai bine.
Salutare! Eu , personal am avizatorii PL VTSW, coechipierul meu de pescuit are avizatorii in cauza, a schimbat destul de des diferite marci (mai ieftine) pana a ajuns la DURACELL 6LR61 9V.Inca un mic truc: daca ai de gand sa folosesti avizatori vizibili luminati ,atunci foloseste TOT de la ProLogic! Alti avizatori vizibili nu numai ca reduc durata de viata a bateriei , risti sa dai peste cap si circuitele avizatorului. Daca noaptea nu-i vrei luminati atunci nu-i nicio problema. Eu de ex.i-am imbinat cu Fox Euroswinger. No BEEP-No Party!
No BEEP - No Party ! Marius. DE GUSTIBUS ET COLORIBUS NON EST DISPUTANDUM!

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”