Okuma axeon v2
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Allen Besnovich
- Veteran
- lordstres88
- senior
Re: Okuma axeon v2
Alinuu plateste datoriile ,cum poti pescui cu un lucru pe care nu l-ai achitat?
Am si eu 1 buc modelul 80,super multumit de ea, si sunt curios cu cat e mai mica varianta de 60 (diametru tambur)? si daca chiar sunt diferente in lansare intre ele? Si de unde fac si eu rost de bucse pt frana rapida:D ?
- catalins2008
- senior
Bucsile le poti gasi la magazinul lui Dan Mitranescu
Problema e ca sunt din TImisoara ... O sa-mi mai cumpar inca 3 buc si dupa o sa vb cu dl Mitranescu.
Tamburul la Axeon VII 60 e la fel la marime ca la Powerliner sau e mai mic ?
Alta chestie La modelul de 60 se blocheaza pick-upu in pozitia de lansare? Chiar de nu are pintenul in descriere scrie ca are ceva blocaj intern • Sécurisation du pick-up au lancer - luat de pe chronocarpe.com
am vazut-o azi si mi-am raspuns singur la intrebari
1. nu se blocheaza tamburul in pozitia de lansare
2. e parca la fel tamburul ca la powerliner dar cu adancime mai mica
-
- VIP+++
pai la voi sa blocheaza tamburu la aruncare ? la mine sa blocheaza sarma aia care sa invarte !speed3r scrie:am vazut-o azi si mi-am raspuns singur la intrebari
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
vorbeste bre cu ele poate le dai pe cale,,,,,,,,,,,succese iti dorescgogu steriade scrie:pai la voi sa blocheaza tamburu la aruncare ? la mine sa blocheaza sarma aia care sa invarte !speed3r scrie:am vazut-o azi si mi-am raspuns singur la intrebari
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
-
- VIP+++
multumesc ! multe bafte si tie !sorprodan scrie:vorbeste bre cu ele poate le dai pe cale,,,,,,,,,,,succese iti dorescgogu steriade scrie:pai la voi sa blocheaza tamburu la aruncare ? la mine sa blocheaza sarma aia care sa invarte !speed3r scrie:am vazut-o azi si mi-am raspuns singur la intrebari
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
1.Cred ca vorbesti de corpul rotor pe care-i fixat pickup-ul...si el se blocheaza in aruncare , dar are un singur punct anume unde se blocheaza si nu este in pozitia ideala de casting. Acest punct reprezinta de fapt limita de siguranta peste care daca s-ar trece, pickup-ul (din cauza inertiei) ar sari instantaneu la orice aruncare !speed3r scrie:am vazut-o azi si mi-am raspuns singur la intrebari
2.Din cate stiam, tamburul de la Axeon 60 e identic cu tamburul lui Powerliner 860 (au aceiasi capacitate) !
da asa este ... credeam ca se blocheaza in aceeasi pozitie ca si cele cu pinten dar e la fel ca la orice mulineta... si posibil sa fi fost powerliner 865 cu care am comparato ... e vb de axeon VII 60 si nu stiam daca e la fel cu axeon 60(care stiam ca are la fel ca si powerliner )gor965 scrie:1.Cred ca vorbesti de corpul rotor pe care-i fixat pickup-ul...si el se blocheaza in aruncare , dar are un singur punct anume unde se blocheaza si nu este in pozitia ideala de casting. Acest punct reprezinta de fapt limita de siguranta peste care daca s-ar trece, pickup-ul (din cauza inertiei) ar sari instantaneu la orice aruncare !speed3r scrie:am vazut-o azi si mi-am raspuns singur la intrebari
2.Din cate stiam, tamburul de la Axeon 60 e identic cu tamburul lui Powerliner 860 (au aceiasi capacitate) !
na daca tot v-am ametit ... asta o fi la fel? difera doar culoare si cei 2 rulmenti in plus?