vand urmatoarele bete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand urmatoarele bete
rescot la vanzare urmatoarele lansete premium
" Modelul cel mai popular in Europa este Ballista Extreme de 3,90m/4lbs, consacrata ca lanseta de distanta, cu ajutorul careia Kurt Grabmayer a castigat Cupa Mondiala din 2002. De notat ca, datorita actiunii moderate, lanseta nu necesita tehnici de casting avansate. Multi pescari se vor simti mai comfortabil aruncand cu o asemenea lanseta decat cu vergi ultra-rapide - si probabil vor arunca mai departe. "
Caracteristici :
4 lb, 3.9 , custome built, mandrina fuji, inele kigan inele 50 -16, maner cauciuc termocontractant, culoare speciala.
Lanseta este bine echilibrata si neasteptat de usoara: doar 420g pentru modelul de 3,90/4lbs echipat cu inele 50-16mm.
Stare excelenta.
Pret catalog : 1300 lei / buc.
Pret vanzare 830 lei / buc.
Se adauga bonus huse individuale senzor.
Se poate face schimb cu bete Nash, dar diferenta de pret va fi cea din magazin.
Le vand deoarece : Nu merg la concursuri, nu pot sa arunc cat pot ele sa arunce, si trec la plantat.....
http://www.customfishingrods.co.uk/carp ... p-rods.htm
Lansetele care se vand sunt configurate :
Ballista Classic 13ft - 3lb, 3.5lb & 4lb £227 +
50mm ring option Add £16 +
Fuji Sic Option Add £49
total = 292 Lire / buc.
Am precizat acest lucru deoarece nu doresc sa intru in polemici cu nimeni legat de pretul lor real.
" Modelul cel mai popular in Europa este Ballista Extreme de 3,90m/4lbs, consacrata ca lanseta de distanta, cu ajutorul careia Kurt Grabmayer a castigat Cupa Mondiala din 2002. De notat ca, datorita actiunii moderate, lanseta nu necesita tehnici de casting avansate. Multi pescari se vor simti mai comfortabil aruncand cu o asemenea lanseta decat cu vergi ultra-rapide - si probabil vor arunca mai departe. "
Caracteristici :
4 lb, 3.9 , custome built, mandrina fuji, inele kigan inele 50 -16, maner cauciuc termocontractant, culoare speciala.
Lanseta este bine echilibrata si neasteptat de usoara: doar 420g pentru modelul de 3,90/4lbs echipat cu inele 50-16mm.
Stare excelenta.
Pret catalog : 1300 lei / buc.
Pret vanzare 830 lei / buc.
Se adauga bonus huse individuale senzor.
Se poate face schimb cu bete Nash, dar diferenta de pret va fi cea din magazin.
Le vand deoarece : Nu merg la concursuri, nu pot sa arunc cat pot ele sa arunce, si trec la plantat.....
http://www.customfishingrods.co.uk/carp ... p-rods.htm
Lansetele care se vand sunt configurate :
Ballista Classic 13ft - 3lb, 3.5lb & 4lb £227 +
50mm ring option Add £16 +
Fuji Sic Option Add £49
total = 292 Lire / buc.
Am precizat acest lucru deoarece nu doresc sa intru in polemici cu nimeni legat de pretul lor real.
Re: vand urmatoarele bete
nici o oferta...
Nu mai doreste nimeni lansete premium ?
Nu mai doreste nimeni lansete premium ?
- alexstoian
- utilizator
Pune niste poze frate,te rog.Fire intinse!
- alexstoian
- utilizator
Si apropo,cate bete,cat timp au??Merci si fire intinse!
- alexstoian
- utilizator
Daca sunt cum zici tu,in stare excelenta iti ofer 600 pe buc si vreau 3 bucati.Fire intinse!
la 6 mil gasesti senzor magic sau nash...
NU Harrison Custom.. varful de gama
si eu dorsc sa imi iau Torix la 8 mil..varful de gama da nu gasesc
NU Harrison Custom.. varful de gama
si eu dorsc sa imi iau Torix la 8 mil..varful de gama da nu gasesc
- alexstoian
- utilizator
Nu mai inteleg nimik frate!Spui astept oferte,pui cateva poze si cresti pretul de la 830 la 900.SUNTEM LA TARABA,NEGOCIEM ca asa fac negustorii......tu spui un pret,eu spun alt pret(mai mic desigur).....tu revii cu un pret(mai mare ca al meu dar nu mai mare ca si primul pret)pt ca ,cum am mai spus suntem la taraba nu la licitatie!!!!!Deci sa incercam din nou:am inteles ca ai 4 bete si le dai impreuna!O sa mai fac o ultima oferta(daca sunt de vanzare bineinteles)2600 pe toate patru!!!!Fire intinse si succes la vanzare!!
Hai sa iti spun ceva.
Intre timp au aparut pe alt site..harrison balista... bete sub ale mele cu mult la pretul de 3600 lei
apoi a mai aparut balista la 3,6 m la 1000 euro.
Aceste bete sunt unicat si sunt varful de gama/
Ele costa 300 lire buc.
Harrison nu e shimano sau daiwa.
La ora actuala am oferte de 3000 lei de la "doru_croc" si am avut de la userul "gicahagi" si inca nu sunt dispus sa le dau la bani astia
Aceste bete au costat 4800 lei si s-au facut manual de Steva Harrison si am asteptat 2 luni.
Asa ca daca nu se ofera un pret corect si nu se respecta brendul te invit sa iti iei Hakuyo, Senzor si alte chinezarii.
Intre timp au aparut pe alt site..harrison balista... bete sub ale mele cu mult la pretul de 3600 lei
apoi a mai aparut balista la 3,6 m la 1000 euro.
Aceste bete sunt unicat si sunt varful de gama/
Ele costa 300 lire buc.
Harrison nu e shimano sau daiwa.
La ora actuala am oferte de 3000 lei de la "doru_croc" si am avut de la userul "gicahagi" si inca nu sunt dispus sa le dau la bani astia
Aceste bete au costat 4800 lei si s-au facut manual de Steva Harrison si am asteptat 2 luni.
Asa ca daca nu se ofera un pret corect si nu se respecta brendul te invit sa iti iei Hakuyo, Senzor si alte chinezarii.
- florian serban
- Veteran
cred ca harrison alta treaba nici nu avea.....a stat si a facut betele astea
cand ai timp te invit sa le vezi
- florian serban
- Veteran
nu e nevoie sa le vad. sunt niste bete extraordinare. pretul lor corect este intre 800-900 lei bucata pentru o lanseta sh(asta depinde si de cum arata si cat a fost folosita). dar asta nu inseamna ca au fost construite de harrison personal. aceleasi bete le gasesti in varianta custom(identice cu cele pa care le vinzi) si la alti rodbuilderi.
daca as fi in locul tau nu le-as vinde.
daca as fi in locul tau nu le-as vinde.
Draga Florin,
pretul lor sh este precum ai spus tu si sunt in totalitate de acord cu tine.
Dar aceste blancruri - se cheama Chest Nut si se fac exzclusiv doar de Steve Harrison.
Eu am sunat personal si am vb cu el.
poti sa suni si sa vb.tel : 00441517095981
Doresc sa le dau deoarece vreau sa imi iau altceva mai ieftin si la 3,6 m
pretul lor sh este precum ai spus tu si sunt in totalitate de acord cu tine.
Dar aceste blancruri - se cheama Chest Nut si se fac exzclusiv doar de Steve Harrison.
Eu am sunat personal si am vb cu el.
poti sa suni si sa vb.tel : 00441517095981
Doresc sa le dau deoarece vreau sa imi iau altceva mai ieftin si la 3,6 m
- florian serban
- Veteran
ok
multumesc pentru nr de tel
spor la vanzare
multumesc pentru nr de tel
spor la vanzare