![cry :-<](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/46.gif)
Pe aici se discuta si se recomanda numai hakuyo, nu mai ai voie sa vorbesti sau sa recomanzi alte lansete sau mulinete ca iti sar "fotbalistii" in cap...
![at wits end ~x(](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/102.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
Laurentiu scrie:Din pacate nu..![]()
Pe aici se discuta si se recomanda numai hakuyo, nu mai ai voie sa vorbesti sau sa recomanzi alte lansete sau mulinete ca iti sar "fotbalistii" in cap...
In acest comert trebuie sa te obisnuiesti cu acest fapt. 99,99999% din lansete se cumpara pe vazut placut in magazin, nu pe testate.Dan Mitranescu scrie:Nu-mi place cand "unul" zice ca nu-i place "lanseta sau mulineta mea" fara macar sa pescuiasca un minut cu ea.
Iar trebuie sa te obisnuiesti cu acest lucru in comertul asta. Asa se intampla este tot.Dan Mitranescu scrie:Nu-mi place cand "unul" este stresat "in sus si in jos" de firma pe care o reprezint.
De unde rezulta ca nu-i placi nici pe cei care te-au sustinut pe topicul mulinetelor?Dan Mitranescu scrie:Nu-mi plac "cei" care il sustin pe "unul " ...
Laurentiu scrie:In acest comert trebuie sa te obisnuiesti cu acest fapt. 99,99999% din lansete se cumpara pe vazut placut in magazin, nu pe testate.Dan Mitranescu scrie:Nu-mi place cand "unul" zice ca nu-i place "lanseta sau mulineta mea" fara macar sa pescuiasca un minut cu ea.Iar trebuie sa te obisnuiesti cu acest lucru in comertul asta. Asa se intampla este tot.Dan Mitranescu scrie:Nu-mi place cand "unul" este stresat "in sus si in jos" de firma pe care o reprezint.
Nici mie nu-mi place cand cineva isi exprima o parere mai negativa despre marca ta si vine unul si ii baga pumnul in gura fara un argument solid sau pur simplu de dragul de a se baga aiurea in seama.De unde rezulta ca nu-i placi nici pe cei care te-au sustinut pe topicul mulinetelor?Dan Mitranescu scrie:Nu-mi plac "cei" care il sustin pe "unul " ...![]()
Devii cam irascibil sau mi se pare mie..?![]()
Deh.. cam greu cu comertul si cu publicitatea asta fortata, poate nu merge la toti...
Observ ca ma provoci la dispute si polemici. Eu am vrut sa fiu impaciuitor si permisiv dar nu stiu ce ai inteles tu...
NORMALLaurentiu scrie: Pai de exemplu la formula 1 exista obligativitatea folosirii unei anume marci de anvelope sau anumite materiale?
Vor mai fi cativa concurenti invitati gratuit. Pe langa sansa unui premiu este si o "socializare" benefica oricarui pescar interesat de echipamentele de pescuit asa cum si tu dai dovada. Sper sa accepti.
[/quote][/quote]quote="Neamtul"]@bogdan
Tu daca nu-ti bagi nasul peste tot nu esti sanatos.
Imi trimiti mesaj pe privat ca vrei sa ma umilesti in public?![]()
Pe cine vrei sa impresionezi?
PS:
Cine crezi ca se sperie de tine?
Daca tu mergi la concursul de casting atunci ce? Ne dai lectii?
Ai cumva ceva de castigat in urma vanzarilor firmei Hakuyo sau care-i problema ta?
Vrei sa faci o noua revolutie? Atunci du-te in strada si nu sta pe forum.
Hai pa!
@gabalau
Cine e persoana din spatele tastaturii de te tot agiti tu acolo pentru brandul Hakuyo? Ce realizari ai tu in pescuitul asta?
Cine te-o intrebat pe tine vre-odata ceva pe forumul asta?
Te-ai bagat ca musca-n lapte.
Daca e polemica apai polemica sa fie!(ca de vorbit frumos cu unii nu se poate..)
Neamtul scrie:@bogdan
Tu daca nu-ti bagi nasul peste tot nu esti sanatos.
Imi trimiti mesaj pe privat ca vrei sa ma umilesti in public?![]()
Pe cine vrei sa impresionezi?
PS:
Cine crezi ca se sperie de tine?
Daca tu mergi la concursul de casting atunci ce? Ne dai lectii?
Ai cumva ceva de castigat in urma vanzarilor firmei Hakuyo sau care-i problema ta?
Vrei sa faci o noua revolutie? Atunci du-te in strada si nu sta pe forum.
Hai pa!
@gabalau
Cine e persoana din spatele tastaturii de te tot agiti tu acolo pentru brandul Hakuyo? Ce realizari ai tu in pescuitul asta de iti dai cu parerea despre altii?
Cine te-o intrebat pe tine vre-odata ceva pe forumul asta?
Te-ai bagat ca musca-n lapte.
Daca e polemica apai polemica sa fie!(ca de vorbit frumos cu unii nu se poate..)