cum imi pot sterge contul de pe infopescar ?

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
adda
membru activ
membru activ

cum imi pot sterge contul de pe infopescar ?

Mesaj de adda » 02 Oct 2011, 16:31

Cum nu am gasit nicio modalitate, un buton, ceva....deschid acest topic cu intrebarea:
Daca vreau sa imi sterg contul de pe acest site, cum procedez?

Multumesc
Renegade Radio
http://www.radioul.ro

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: cum imi pot sterge contul de pe infopescar ?

Mesaj de gor965 » 02 Oct 2011, 16:37

adda scrie:Cum nu am gasit nicio modalitate, un buton, ceva....deschid acest topic cu intrebarea:

Multumesc
Teoretic...rogi un Admin !
Practic...eu refuz din start treaba asta ! Imi pare o razbunare pe sit si pe ceilalti useri care te-au apreciat ! :(
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 02 Oct 2011, 16:51

adda scrie:Cum nu am gasit nicio modalitate, un buton, ceva....deschid acest topic cu intrebarea:

Multumesc
:O E strict informativ ? Ori intereseaza pe altcineva ? Or what's the fucking problem ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 02 Oct 2011, 16:58

adda scrie:Daca vreau sa imi sterg contul de pe acest site, cum procedez?
E suficient sa nu mai postezi. Mai greu cu stersul contului si mai ales al postarilor facute.
I Fish. Therefore I am.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 02 Oct 2011, 17:22

pharaoh scrie:
adda scrie:Daca vreau sa imi sterg contul de pe acest site, cum procedez?
E suficient sa nu mai postezi. Mai greu cu stersul contului si mai ales al postarilor facute.
Ei, nu cred ca e asa de simplu... Dar eu ii dau un sfat : sa lupte, pana la impacare :D , ori, daca nu e posibila, atunci sa-l determine pe celalalt (ori pe ceilalti) sa puna aceasta intrebare. Ca instrumente (a se citi si calitati) are la indemana ... ;)
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 02 Oct 2011, 17:23

ce vrajala aveti in voi . #:-S faceti topice la misto la Diverse :-? ca sa stearga contu la singura femeie adevarata da pa forum :x si ca sa ma atace pa mine subversiv da interpestiv si subliminal sugestiv ! :-w pai ce mah io nu mam prins ca ie fake ! (:| madame Ada ca cam cand ne putem sa ne reauzim in scris pa cheatu da la radiou lu dumitale ? :-B mie un dor da facut dedicatiuni ceva da speriat ! :x plus ca olandezu meu sa dat la fund =(( da ceva vreme si nu stiu daca tot astia ia facut ceva :-/ ca cam e suspecti cum sa baga in discutie unu dupa altu :-w parca sta ca lupi la panda sa atace oile lu Giginio ! :-??
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 02 Oct 2011, 23:52

Chiar e nasoala rau treaba asta,Ada, nu-i asa? Daca stia saracu Plesita unde sa tina dosarele, adica daca le baga aici, nu se mai pierdea nimic, nu se mai frigea nici o fila. Ramanea si Dinescu fara paine,gipan si conac. Cica "teoretic" rogi un admin. Practic, ramane de vazut si eventual de asteptat. Da, oare ce te mana-n lupta Baiazid? Lasa-i in pace nu te deranja. Te-a suparat careva cu ceva ? Eu unu, sunt foarte multumit si-mi place da baietii astia din ce in ce.

PS : mai bine te concentrezi pe alta tema care pa mine ma "frapeaza" al dracului da demult : Cine-i Gogu ? Daca e el din Vaslui unde e 14% somaj in scripte si aproape 30 % pa bune, cum a ajuns el VIP din prima si ce e mai important cine-i face lui monturile ?
Cristian Bebesel

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 03 Oct 2011, 16:21

lume rea si suspicioasa si invidioasa pa sucesu si fericirea mea ! >:D< Jos guvernu da saltimbanci ! :-q ceati avutara cu doamna Ada bai nene ca sa bagati divort ? :-? nu mai poate lumea sa faca o amanta doua #-o ca voi spargeti casa da piatra la oameni cinstiti si muncitori care ie la fel ca mine ! :^O
domnu Cristea sa stiti ca io apreciez munca in echipa ;;) si ca atare montajele ie facute dupa indicatile la don kirianis ;) cu aportu lu nevastamea :-B , cand e treaza si are chef :x (in rest e nenorocire mare =(( ) in rest io fac tot <:-P ca sunt multilateral nedezvoltat pentru treburile da acest gen ! :-??
pssss
si sa sti matale ca io am agiuns vedeta pa spinarea mea :P nu pa ochi frumosi ;;) si pa chefu la aia care na vrut sa ma faca sef moderator sa aplic cenzura ~x( si sa modific postarile dupa bunu plac cum face alti ! =(( cica nam caracteru necesar si pregatirea da baza >:P ca sa ma impun in fata la aia care ma poate abuza in intelect I-) cand sa oftica ca le dau cu sictir daca face prosti pa forum ! (:| deci care va sa zica si in concluzie io am fost tras in piept :( si pedepsit si nu sunt lasat sami arat calitatile da lider conducator si consumator #-o pe care le detin ! Aleluia ! 8->

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 03 Noi 2011, 16:11

:-? pana la urma ie pa bune :-/ ca vad ca pa stia cu radiou ia terminat si nu mai ie verzi ! :-w si io unde mai scriu pa chat ? emisiune la radio mai sa face ? :-?? e ceva suspect la situ asta :-? ca cum sa afirma unu doi pac ai baga la mititica ! =(( rar mai scapa cate unu care sa face frate cu iei ! :-B

pss
Viva la revolution ! >:D< jos dictatura ! :x i love woman ! :x no more Durex ! #-o

elephunk
senior
senior

Mesaj de elephunk » 04 Noi 2011, 09:26

gogu steriade scrie::-? pana la urma ie pa bune :-/ ca vad ca pa stia cu radiou ia terminat si nu mai ie verzi ! :-w si io unde mai scriu pa chat ? emisiune la radio mai sa face ? :-?? e ceva suspect la situ asta :-? ca cum sa afirma unu doi pac ai baga la mititica ! =(( rar mai scapa cate unu care sa face frate cu iei ! :-B

pss
Viva la revolution ! >:D< jos dictatura ! :x i love woman ! :x no more Durex ! #-o
Radio Renegade intra in forta din data de 15 noiembrie cu o noua grila de emisiuni, realizatori noi, emisiuni noi, dintre care vor fi cel putin doua legate de pescuit! :D

Te asteptam acolo, pe chat, sa ne mai delectezi cu postarile tale inconfundabile! :D
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti

Vlad Dobre
CPK Carp & More

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 06 Noi 2011, 23:57

Ma foarte bucur pentru dumneavoastra si sa ne scriem cu bine ;;) mai ales lu domana Ada caremi lipseste dan convorbirile da pa chatu sa luni seara ! >:D<

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 24 Noi 2011, 20:12

deci cum a ramas ? :-? canta careva cu mine la xfactor renegatul radio :-/ sau cant singur =(( ca sa stiu cum imi fac ziua da luni :)] la coafor sau la babaroase ? >:D<

elephunk
senior
senior

Mesaj de elephunk » 24 Noi 2011, 21:40

Emisiunile incep de luni, 28 noiembrie, asa cum am anuntat.

Prima emisiune, Carpfishing Show ;)

Va asteptam!
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti

Vlad Dobre
CPK Carp & More

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”