Salutare.
Doresc sa imi achizitionez 4 mulinete medi de marime si performanete,si nu stiu la care sa ma hotarasc din urmatoarele : -Okuma LongBow Baitfeeder LG50
- Banax Helicon 500 NF
- Okuma Avenger Baitfeeder 50
- Abu Garcia Jaguar BV 40 FD
Va rog sa-mi dati un sfat, pentru ca la mine in piatra neamt sunt numai magazine gen BAZARUS si numai cu turcisme si pe net nu imi dau seama de marimea lor, ms mult si sarbatori fericite.
P.S. La sectiune de lansete am lasat un topic la fel numai ca e cu achizitia unor lansete. Va multumesc
Rugaminte
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Rugaminte
Eu zic sa-ti cauti ceva cu tambur long cast ...ori o marime mai mare la Okuma Longbow sau Avenger ,ptr. ca au tamburul mai mare si desfasoara in aruncare mai mult fir la o spira !...daca tot iti iei si lansete de crap !
- mimozapescaru
- membru activ
am avut okuma longbow 680 si mi sau parut foarte mari si cam grele, as dori ceva tot cu bait runner dar ceva din gama medie. ms mult se sugestie.
Longbow sunt f.bune ! Marimea 65 si 80 au cel mai mare tambur in diametru din gama Okuma fara-tambur long cast.
Chiar daca sunt grele se echilibreaza destul de bine cu betele de 3.60 ,3.90 ...mi-e greu sa ma gandesc la un ansamblu 3.90 cu 3.5 lbs si un Avenger 50 ...pe baltile de la noi !...dar tu stii mai bine ce si de ce iti doresti o mulineta mai mica !
Am vazut ca ai zis ceva de Powerliner si mare diferenta la greutate fata de Longbow sa stii ca nu e ! In schimb la restul capitolelor PL este peste LB !
Chiar daca sunt grele se echilibreaza destul de bine cu betele de 3.60 ,3.90 ...mi-e greu sa ma gandesc la un ansamblu 3.90 cu 3.5 lbs si un Avenger 50 ...pe baltile de la noi !...dar tu stii mai bine ce si de ce iti doresti o mulineta mai mica !
Am vazut ca ai zis ceva de Powerliner si mare diferenta la greutate fata de Longbow sa stii ca nu e ! In schimb la restul capitolelor PL este peste LB !
- marian_popescu
- Veteran
jaguar-urile sunt 80 ron in perioada asta la gipo, sunt bune in banii astia, se misca bine. helicoanele sunt din ce in ce mai proaste, cel putin 5600nf, cele mici se vand mai greu, se poate sa mai gasesti din stocuri mai vechi. longbow e o alegere buna, destul de fiabila, avenger, cel putin modelul mai vechi, au fost niste mulinete excelente
au aparut si travertine, modeler mai mici, nu stiu mare lucru despre ele. okuma cassien, si mai nou aparute in clasa asta de dimensiune, chiar mi se par prea scumpe
parerea mea, daca nu avenger, alege longbow 60
au aparut si travertine, modeler mai mici, nu stiu mare lucru despre ele. okuma cassien, si mai nou aparute in clasa asta de dimensiune, chiar mi se par prea scumpe
parerea mea, daca nu avenger, alege longbow 60
Fishing is life. The rest...just details
- mimozapescaru
- membru activ
ms frumos de sugestii
tot la longbow 60 m-am gandit si eu.
un craciun prin de bucuri si urari numai de bine.
tot la longbow 60 m-am gandit si eu.
un craciun prin de bucuri si urari numai de bine.