prodane sa moara ceausescu impuscat , zi vericule ce scriue pa molinetele tale la marime si model : Axeon -ABCMTX - cat ?sorprodan scrie:sunt bune am scos cu ele ten de peste 15 kg pe dunare,,,,
Okuma axeon v2
Moderatori: gor965, florentiniuga
-
- VIP+++
Re: Okuma axeon v2
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- avramiontr71
- utilizator
Salut baieti.Spuneti-mi si mie care e diferenta intre axeon v2 60 si axeon v2 80.A-s vrea sa-mi iau si eu 4 buc si nu pot sa ma hotarasc.
La 80, tamburul si mulineta in sine e mai mare. Si mai scumpa, dar nu cu mult. Parerea mea e sa-ti cumperi de 60.
Pe ce argumente te bazezi cand recomanzi tamburul de 60?
Ma lasi? Deja ai chef de cearta si ma enervezi! Dute cu Doamne-doamne si ignora-ma...mitos scrie:Pe ce argumente te bazezi cand recomanzi tamburul de 60?
- avramiontr71
- utilizator
Multumesc pentru sfat.La cea cu tambur de 60 ma gindeam si eu,probabil ca daca e tamburul mai mic,este mai usoara.Cred ca la mecanism sunt identice.Multumesc si fire intinse la toti pescarii.
@Laurentiu...daca te enervezi te las...nu vreau sa faci ulcer..
@avramiontr71 ..ai dreptate cea cu tambur de 60 e mai usoara V80-ul are 670 gr cantarita pe cantar electronic cu tamburul de metal fara fir...alegerea o faci si in functie de ce lansete ai ...daca ai de 3,90 si inel de 50 ia V80..daca ai de 3,60 si inel de 40 ...iei V60...asa am primit si eu sfaturi de la cei care au avut ambele combinatii...meseriasii spun ca se echilibreaza mai bine lanseta si probabil ca au dreptate...
Spor!!
@avramiontr71 ..ai dreptate cea cu tambur de 60 e mai usoara V80-ul are 670 gr cantarita pe cantar electronic cu tamburul de metal fara fir...alegerea o faci si in functie de ce lansete ai ...daca ai de 3,90 si inel de 50 ia V80..daca ai de 3,60 si inel de 40 ...iei V60...asa am primit si eu sfaturi de la cei care au avut ambele combinatii...meseriasii spun ca se echilibreaza mai bine lanseta si probabil ca au dreptate...
Spor!!
sunt de 8 bre,,,,,,,,,,,,ce sa fac cu cele de 6??? sa dau la carasgogu steriade scrie:prodane sa moara ceausescu impuscat , zi vericule ce scriue pa molinetele tale la marime si model : Axeon -ABCMTX - cat ?sorprodan scrie:sunt bune am scos cu ele ten de peste 15 kg pe dunare,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
-
- VIP+++
hai sa te iau alfel ca vaz ca nu ne intelegem ! Molinetele tale sunt albe sau negre ?sorprodan scrie:sunt de 8 bre,,,,,,,,,,,,ce sa fac cu cele de 6??? sa dau la carasgogu steriade scrie:prodane sa moara ceausescu impuscat , zi vericule ce scriue pa molinetele tale la marime si model : Axeon -ABCMTX - cat ?sorprodan scrie:sunt bune am scos cu ele ten de peste 15 kg pe dunare,,,,
nu stiu ca nu prea ma uit la ele cred ca-s negre
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
-
- VIP+++
ptiu drace la voi vine pesti pa mal sa vaza sculili ! mam nenorocit ale mele ie praf si pulbere mancatiash daia nu mai pica nimic da la inceputu anului !
nu bre toarna unii la pfr piloni de beton si cica liantul ala ai nenoroceste senzorii de pe bot si face foamea,,,,,,nu stiai bre p-asta a?gogu steriade scrie:ptiu drace la voi vine pesti pa mal sa vaza sculili ! mam nenorocit ale mele ie praf si pulbere mancatiash daia nu mai pica nimic da la inceputu anului !
As vrea sa cumpar si eu acest model cu tambur de 80 pt lansete de 3.90 cu inel de plecare de 50. Astept cateva pareri de la cei care le-au folosit acest sezon. Merita sau gasesc si variante mai bune in aceeasi bani?
- Allen Besnovich
- Veteran
La tine in zona vine pestele si trage la lanseta cu cea mai buna mulineta, este sorine ? ))))))))))sorprodan scrie:nu stiu ca nu prea ma uit la ele cred ca-s negre
Daca nu e "de crap" nu trage
C.S. OLTENIA FISHING
maestre toate sunt OKUMA asa ca pestele trage la una,,, toate fiind la fel,,,alinuu scrie:La tine in zona vine pestele si trage la lanseta cu cea mai buna mulineta, este sorine ? ))))))))))sorprodan scrie:nu stiu ca nu prea ma uit la ele cred ca-s negre
Daca nu e "de crap" nu trage