Incepand cu aceasta luna Carping Club este unic importator Tigernut Traders ( cel mai mare producator european de alune ) in Romania.
Primele produse:
http://www.totalfishing.ro/carping-club ... 14522.html
Alune da Tigru ?!
Moderator: florentiniuga
- Victor Hodorog
- senior
Re: Alune da Tigru ?!
A pescuit cineva cu t.nuts-uri in lacurile din Romania?
Pe lacuri nu am pescuit.In schimb am pescuit pe balta Moara Vlasiei 2 cu aceste alune si iti pot spune ca au fost zile in care cel mai bine s-a prins la aceste alune conservate cu putina aroma de capsuna (daca imi amintesc eu bine).Pe alte balti unde populatia piscicola este mai putin densa nu prea am avut rezultate.
Pe balta lu' Petcone prinzi si la acu' gol, ca nebunu' baga crapi in prostie de ajung unii sa scoata peste 1,2t in 3 zile.
Eram curios de cum au mers tigratele pe un Tancabesti, Sarulesti, Caldarusani, Darvari, lacuri mai mari...
Mersi oricum si fire-ntinse!
Eram curios de cum au mers tigratele pe un Tancabesti, Sarulesti, Caldarusani, Darvari, lacuri mai mari...
Mersi oricum si fire-ntinse!
pe sarulesti am prins destul de bine cu alune tigrate,mare atentie daca nadesti cu acestea nu exagera cu cantitatea,o cantitate prea mare creaza repulsie din partea crapului cred ca i se apleaca si ajunge sa le refuze