Bune locuri .Si eu pescuiesc pe acolo ...gazaru scrie:Au fost intre 6 si 16kg si am pescuit la iesirea din Cetalchioi.
Multumesc si fir intins.
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Tot de pe ostrovul Tataru
- dan dragos
- junior
barca seamana cu una din cele facute de http://www.stefani-piscine.ro/barci.html. cred ca sunt copiate dupa unele unguresti - hiro haju care sunt si ele comercializate in romania.tzu_tzu_rel scrie:M-ar interesa sa stiu ce model de barca..era in clip..ca nu imi dau seama.. mi se pare lata si micuta ca L! As vrea sa imi iau una.
Este o barca Laguna 480dan dragos scrie:barca seamana cu una din cele facute de http://www.stefani-piscine.ro/barci.html. cred ca sunt copiate dupa unele unguresti - hiro haju care sunt si ele comercializate in romania.tzu_tzu_rel scrie:M-ar interesa sa stiu ce model de barca..era in clip..ca nu imi dau seama.. mi se pare lata si micuta ca L! As vrea sa imi iau una.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- tzu_tzu_rel
- senior
Nu-i modelul asta , cealalta alba, cred ca e din Al facuta..sau tabla? cam ce a zis colegul mai sus! Gen Confort 460..
Scuze, credeam ca e vorba de barca verde. Se mai intampla ca Dan sa vina cu cate o barca de imprumut, da' eu tot in barca lui verde il vedeam.tzu_tzu_rel scrie:Nu-i modelul asta , cealalta alba, cred ca e din Al facuta..sau tabla? cam ce a zis colegul mai sus! Gen Confort 460..
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Ei bine ....mai sunt 10 luni si sa vedeti voi ce poze si ce filmari am sa fac in DeltaSebastian scrie:Tot de pe ostrovul Tataru http://youtu.be/jAanmcFeWxM
Super poze si locatie.
Inca un clip...asa ,drept cadou de ziua ROMANIEI.
....tot cu aceasta ocazie
Foarte frumos super haiducie
Multumim de aprecieri.Curat,,haiduceala''tinand cont ca, trei saptamini pe ostrov,deci relativ departe si izolat,stam doar noi doi,eu si Sorin[a.k.a BRIGADA ]bine cu mici exceptii ,atunci cand aveam musafiri[dupa cum se obsv.si in clipuri ]gazaru scrie:Foarte frumos super haiducie
buna ziua sper sa ma primiti si pe mine pe acest minunat forum tin sai multumesc domnului sorin pentru ca ma bagat in boale ma facut sa uit si de femeie si de fumat si de celelalte vicii doar pentru a ma duce in delta pentru prima data anul acesta (de 4 ori am fost) cred ca am devenit maniac lumea se pregateste de sarbatori iar eu imi caut lansete si ce imi mai trebuie pentru ca sunt mai ieftine acum .MULTUMESC INCA ODATA DOMNULUI SORIN am citit multeeeeee din posturile lui si am avut de invatat in vara asta am prin primul meu crap de 5 kg ,pentru mine a fost un monstru pe la 6 dimineata cand toti dormeau eu i lam aruncat in brate fratelui meu in cort era sa faca stop cardiac:D:D:D:D:D:D:D:D:(ei nu am prins mia nimic in perioada aia decart pana la 2 sau 3 kg si pui de somn ca nici moace nu erau
Ma amagesc singur, iarna-i luuuuuungaaaaaaa
Tot pe Chilia.
Tot pe Chilia.
- georgemarian
- Veteran
Foarte frumos.....da au fost buni ?eu zic ca avea prea multa grasime...
Nu stiu ca nu maninc peste.georgemarian scrie:Foarte frumos.....da au fost buni ?eu zic ca avea prea multa grasime...