Am aflat ca sau facut aici niste comentarii rautacioase,calomnioase chiar,deaceia consider ca este de datoria mea sa intervin,si spun:
Am 62 de ani si cocurez ca si pescar sportiv de la 18 ani(pescuit stationar) la crap concurez inca de la inceput,adica de cand sa disputat primul concurs de pescuit la crap in tara noastra.
Ei bine pot sa spun ca am avut multe,multe, experiente pe tot acest parcurs,dar pana acum(cupa iernii MV2),nu am mai trait o astfel de experienta.
Am experimentato si pe asta, sa fiu spectator intre doua echipe care prind la greu in timp ce eu somam.
Si asta nu pentru ca nu mam straduit si am facut tot posibilul sa prind sperand sa le trag pestii cumva,organizandumi f. bine pescuitul,etc.ci ptr. ca pur si simplu nam fost in stare.
De ce ? Sunt explicatii,pe care leam cautat si gasit dupa concurs,cum ar fi de ex.faptul ca in vad erau f. multi fitofagi,si altele pe care nu le mai comentez.
Ce vreau insa sa subliniez este faptul ca mam straduit si am luptat corect pana in ultima clipa continuand sa cred in sansa mea,dar na fost sa fie.
Altfel au stat lucrurile cu cei di dr. si st.mea care repet prindeau la greu !eu fiind un simplu spectator,ptr. ca nu puteam nici sa dorm(ca sa ma aleg totusi cu ceva) asa incat am vazut clar cum cei de pe ponton 2 dadeau recital avand de multe ori chiar doi crapi in dril,iar pe cei de pe pontonul 4 prinzand f. bine mai ales dupa ce George A. le adusese seara o cobra mai performanta.
La final nu mia mai ramas decat sa ma duc si sai felicit pe Culita si George ptr.fantasticul efort depus(nu stiam inca ca ei chiar castigasera generalul) si sa il incurajez pe Dani fiul meu care este inca un copil spunandui ca numai cei ce stiu sa si piarda pot mai apoi cand vor castiga sa intelega si sa aprecieze cat de frumos si de important este sa castigi !
Cat despre manevre,sau lucruri neregulamentare eu nu fac,ptr. ca stiu ca ma vede Dumnezeu,si este si nedemn.
Sunt absolut sigur ca concursul sa castigat in mod corect,si ii felicit si pe aceata cale pe ivingatori,desi nici mie nu mia convenit de loc regulamentul.