pasta solubila
Moderator: florentiniuga
- ingerasdefoc
- senior
pasta solubila
Va salut domnilor!o intrebare:dak fac un mix de boilies solubil cu lapte de porumb si tot ce trebuie,pot folosii acea pasta obtinuta pt a o pune pe momitoare?se va desprinde usor usor de pe momitor sau nu?numai bine!
Re: pasta solubila
Sigur ca poti sa o folosesti, insa nu ti-as recomanda momitorul in acest caz deoarece intra prea multa pasta. Cel mai indicat este sa folosesti un plumb striat. Asa vei consuma mai putin si se va desprinde mult mai bine in apa.
Ideal ar fi sa o folosesti relativ curand dupa ce ai facut-o, sa nu se intareasca. Altfel, ti se va transforma intr-un mare boilies solubil
Numai bine!
Ideal ar fi sa o folosesti relativ curand dupa ce ai facut-o, sa nu se intareasca. Altfel, ti se va transforma intr-un mare boilies solubil
Numai bine!
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
- ingerasdefoc
- senior
Ms mult.ai dreptate.nu m-am exprimat eu corect cu momitoarele.:)numai bine!
sunt niste plumbi speciali de la fox pt pastaingerasdefoc scrie:Ms mult.ai dreptate.nu m-am exprimat eu corect cu momitoarele.:)numai bine!
- Fişiere ataşate
-
- 76303335d71e9f82ebfa8dc9ba257ab7_image_250x250.jpg (5 KiB) Vizualizat de 3127 ori
Asta-i cel mai bun pt pasta.
- Fişiere ataşate
-
- plumb.png (626.46 KiB) Vizualizat de 3097 ori
- ingerasdefoc
- senior
Ms laurentiu.sigur e si mai ieftin decat ala de la Fox:-)
- Costel Jambu
- senior
Salut.
Mai ai o varianta,(daca nu ai sau nu faci boilies solubil ci doar tari),pentru a avea pasta de pus pe plumb sau pe boiliesul de carlig.
Este vorba despre korda krusha.Macini bilele cu ajutorul ei si le combini cu lapte de porumb si apoi le framanti,direct pe balta.Si ai pasta solubila.
Numai bine.
Mai ai o varianta,(daca nu ai sau nu faci boilies solubil ci doar tari),pentru a avea pasta de pus pe plumb sau pe boiliesul de carlig.
Este vorba despre korda krusha.Macini bilele cu ajutorul ei si le combini cu lapte de porumb si apoi le framanti,direct pe balta.Si ai pasta solubila.
Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- ingerasdefoc
- senior
ms frumos Fisher