MOLINETE
Moderatori: gor965, florentiniuga
- tiganu7710
- junior
MOLINETE
ce stiti despre molinetele DAM QUICK SLR 470FS si cam cat ar costa .Va multumesc
Re: MOLINETE
ROMULE ,despre MULINETELE DAM stim multe,dar despre tine nu prea stim mare lucru.
- tiganu7710
- junior
Re: MULINETE
MULTUMESC ptr rectificare . .Despre mine ce vreti sa stiti?
the colour of your skin
- tiganu7710
- junior
vreti sami spuneti ceva sau o lasam balta, ceti imaginezi ca moi ruga de tine. Am cerut doar o parere, nam omorat pe nimeni. APROPO DE CULOARE SIGUR SANT MAI ALB DECAT TINE.
- Alexandru Mihai
- Veteran
tiganu7710 scrie:vreti sami spuneti ceva sau o lasam balta, ceti imaginezi ca moi ruga de tine. Am cerut doar o parere, nam omorat pe nimeni. APROPO DE CULOARE SIGUR SANT MAI ALB DECAT TINE.
Vrea sa iti spuna sa treci pe aici mai intai...http://www.infopescar.tv/forum/cateva-c ... e-fiecare/
CORECT,insa se pare ca la unii trebuie sa le colorezi sau sa le faci semnale luminoase ca la avioane.WHITEY ,nu are nimeni treaba cu tine atata timp cat respecti regulile acestui forum.Aparitia ta meteorica,tonul tau imperios [facem abstractie de anagramare] in a exprima doleante, nu justifica raspunsuri adegvate,pe cale de consecinta ,,umbla'' mata nitel la ,,stil''si te asigur ca vei obtine multe.....si daca NU ,ce sa zic incercam si cu un-,,mai curat si mai usor cu asa un ajutor-MISTER PROPER''Alexandru Mihai scrie:tiganu7710 scrie:vreti sami spuneti ceva sau o lasam balta, ceti imaginezi ca moi ruga de tine. Am cerut doar o parere, nam omorat pe nimeni. APROPO DE CULOARE SIGUR SANT MAI ALB DECAT TINE.
Vrea sa iti spuna sa treci pe aici mai intai...http://www.infopescar.tv/forum/cateva-c ... e-fiecare/
- mariusbulanel
- Veteran
Mai Domnule moderator ma uimesti cu atata inteligenta!si cand ma gandesc ca esti din Baia Mare,macar nu mai spune la nimeni,ca faci baimareni de rusine...hai sictir!!!
Mai domnule BULANEL,ramai uimit in continuare,si nu te mai gandi atata, ca sunt eu din Baia Mare,caci risti sa te doara capul iarasi.SICTIR??inclin sa cred ca esti venit in oras de prin imprejurimi.MAN ,eu zic sa iti cam vezi de borcanele desfacute pe care vrei sa le vinzi,etc,samd,rezumate la micul tau troc care ,cu indulgenta ti se permite, aici si in alta parte,nu mai arunca vorbe aiurea ,ca ne suparam . Gandirea sa iti preceada exprimarea si nu viceversa.Si aici pun punct,sper ca ai inteles cum sta treaba,hai sa lasam omul[autorul postului]sa isi dea seama de greselile lui ,intentionate sau nu,si pe urma sa il ajutam fiecare cum poate si cat se pricepe.DEAL?mariusbulanel scrie:Mai Domnule moderator ma uimesti cu atata inteligenta!si cand ma gandesc ca esti din Baia Mare,macar nu mai spune la nimeni,ca faci baimareni de rusine...hai sictir!!!
- mariusbulanel
- Veteran
Ideea e ca nu tre sa iei un om la misto,daca el sta mai prost cu ideile si nu a prea fost pe la scoala ... EU sunt din Baia Mare si credema ca daca te superi nu ma tare intereseaza...Suntem intr-o tara democratica si avem dreptul la libera exprimare .!!..atat am avut de spus...
numai bine Domnule SEBASTIAN
numai bine Domnule SEBASTIAN
Inca un exemplu de ,democratie prost inteleasa .NU am cum sa ma supar cu esti tu din aceiasi urbe cu mine ,mai degraba imi este ciuda ca votul si libera exprimare sunt permise oricui,fara cultura ,simt civic,fara discernamint,fara...nimic-,,oamenii'' goi si pizmasi.ps.nici prin gand nu imi trece sa fac misto de cineva,cel putin in cazul de fata,citesti printre rinduri si scoti din context.eu spre deosebire de tine am facut ceva[PRIN PM] pt a lamuri ,si ajuta putin si cat ma pricep,persoana la care faci tu referire si care poate confirma daca doreste,pe cind tu ce ai facut?NIMIC.UPS,pardon ,scuze ,ai facut-te ai bagat in seama ca si chiloti in ...
Ultima oară modificat 15 Noi 2011, 23:26 de către Sebastian, modificat 1 dată în total.
- mariusbulanel
- Veteran
Mai domnle MODERATOR vad ca bunul gust a lipsit cand erai micutz si acuma ca te-ai facut mare,tot asa ai ramas ...gata hai nu te mai purta ca si un copil razgaiat si sa incheiem orce polemici ca s-ar putea sa ajunci precum intra chiloti in f..d si sa sti ca o sa putii....
sanatate si succese multe in calitatea de moderator
sanatate si succese multe in calitatea de moderator
Descrieretiganu7710 scrie:ce stiti despre molinetele DAM QUICK SLR 470FS si cam cat ar costa .Va multumesc
Aceasta extrordinara mulineta "bite runer" este frumosul rezultat al combinarii caracteristicilor marcii de top QUCK cu al tinerei si inovativei marci de pescuit la crap MAD !Din punct de vedere tehnic, utilizand o mare ecperienta, patentele si cunoasterea DAM, Quick SLR 7000 FS ofera tot ceea ce cere un pescar de crap de la o mulineta. Date tehnice: - 4 rulmenti din otel inox - 1 rulment Anti-Reverse cu ace - carcasa din ABS-Graphite de mare rezistenta la impact. - rotor cu Anti-Vibro-System - clip pentru controlul lansarilor lungi - rola Anti-Twist a firului - manivela ergonomica din otel inox - frana de lupta Multi-Disc cu reglaj micrimetric - sistem micro ajustabil si Multi-Disc al tamburului - free spool - sistem de protectie la apa si impuritati - ax principal din otel inox de inalta rezistenta - tambur din aluminiu inalt aliat - tambur de rezerva din grafit - raport de multiplicare: 1 : 4,8 - capacitate tambur: 0,70mm / 100m - masa proprie: 635g
357 de lei
Ai un avertisment verbal de la mine !mariusbulanel scrie:Mai Domnule moderator ...........hai sictir!!!
La al 2-lea, te banez !
Ai nemultumiri, faci o plangere , nu te apuci sa muiesti membrii staff-ului !O fi Romania tara democratica dar exista legi si regulamente...altfel ne-am manaca unii pe altii !