Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florinmacri
- membru activ
Re: Zona Brasov
Am incercat toata ziua la salau la pestisor cu montura "paster noster", dupa un timp mi-am luat batul de spining si am dat o tura pe toata balta cu tot ce am in dotare, lingurite , voblere, twistere, NIMIC. Anul trecut ultima partida am avut-o in Noiembrie pe un frig cu ploaie si lapovita si tot am luat un crap. NU MAI ESTE PESTE!
- daddy caddy
- senior
nu sunt niste nesimtiti,sunt niste GUNOAIE! 'balta magazin'-sa stie toti pescarii asta este balta6 vadu rosu -BRASOV 100 RON 12H!sa vi-o dam in falci draga conducere!salut pescarii brasoveniflorinmacri scrie:Azi am fost la Vadu Rosu balta 6 si priviti aici:
http://www.youtube.com/watch?v=Zgh0Uvz7CjE
Sunt niste nesimtiti sau mai bine spus eu sunt bou ca dau banii la Doripesco.
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
-
- Veteran
am fost de vineri pana sambata, la bela am tras un frig cumplit noaptea ,si am prins o populare la 12 va voi arata poze si din discutia mea cu soferul camionului, care a adus pestele, am inteles ca este a 2 intr-o saptamana.a ,cantitatea a fost de 800-900 de kg de caras iar in celalalt trasport nu stiu detali si nu vreau sa vorbesc aiurea.a fost ultima mea iesire pe anul asta si nu imi pare rau
-
- Veteran
asa aratau betele diminineata ,dupa o noapte unde a fost -6 grade ,uneori
Dar de Belin movile(Balta noua) chiar nu mai stie nimeni nimic? Parca nu as pune betele la conservat ....inca
- cristibuzgo
- utilizator
Salutare!
As vrea si eu sa merg la spinning prin zona Brasovului.Daca se poate niste sugestii.
Fir intins
As vrea si eu sa merg la spinning prin zona Brasovului.Daca se poate niste sugestii.
Fir intins
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.
- dragan claudiu
- Veteran
azi am dat o fuga pina la Belin movile si balta e secata si pestele e scos si dus in crescatorie...am fost si la bela dar nu era nimeni.
asa ca ne vedem la anul pe balta
asa ca ne vedem la anul pe balta
salut toti pescarii brasoveni
Se vand 3 lansete mtx 12, folosite un sezon, impecabile.
- LUNGIME : 3,90 cm .
- TRONSOANE : 2 .
- ACTIUNE : semirapida - 4 lbs .
- INELE : SIC , plecare 50 mm, varf 12 mm .
- L.TRANSPORT : 200 cm .
- HUSA : material textil .
PRET: 700RON NEG. predare personala in brasov.
Se vand 3 lansete mtx 12, folosite un sezon, impecabile.
- LUNGIME : 3,90 cm .
- TRONSOANE : 2 .
- ACTIUNE : semirapida - 4 lbs .
- INELE : SIC , plecare 50 mm, varf 12 mm .
- L.TRANSPORT : 200 cm .
- HUSA : material textil .
PRET: 700RON NEG. predare personala in brasov.
-
- Veteran
sa lasat linistea, ce se intampla ?nu vrea nimeni sa vina cu experiente sau propuneri
- cristibuzgo
- utilizator
Salutare! Nu vrea nimeni sa imi spune unde se poate pescui la spinning pe langa Brasov?
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
-
- Veteran
vad ca nimeni nu mai spune nimic .asta nu este, un lucru bun ,dar nici nu imi pot da cu parerea .anul trecut erau mult mai multi chiar daca aveau pareri diferite si chiar se certau. nu cred ca cineva isi doreste asta dar nici asa ca nimeni sa nu zica nimic .totusi ar trebui sa comunicam sa ne inpartasim parerile si sa le acceptam si alte pareri .macar sa spuna lumea unde a mai fost, unde a pescuit, ce pareri personale are ,despre locurile unde a pescuit fara ca cineva sa critice si sa raspunda prin experienta sa la randul sau .nu prin gradomanie sau superioritate.
- dragan claudiu
- Veteran
Ai dreptate Davide...davidnicolaie scrie:vad ca nimeni nu mai spune nimic .asta nu este, un lucru bun ,dar nici nu imi pot da cu parerea .anul trecut erau mult mai multi chiar daca aveau pareri diferite si chiar se certau. nu cred ca cineva isi doreste asta dar nici asa ca nimeni sa nu zica nimic .totusi ar trebui sa comunicam sa ne inpartasim parerile si sa le acceptam si alte pareri .macar sa spuna lumea unde a mai fost, unde a pescuit, ce pareri personale are ,despre locurile unde a pescuit fara ca cineva sa critice si sa raspunda prin experienta sa la randul sau .nu prin gradomanie sau superioritate.
- sece4u20
- senior
acum inca se sterg sculele. se ung rulmentii etc. imediat nu o sa mai fie nimic de facut si o sa fie si ''conversiunile'' cu care ne-am obisnuit. eu inca mai merg la clean deci inca nu am terminat pe anul acesta.
- dragan claudiu
- Veteran
Cu fiecare fulg de nea/Un strop de fericire,/Cu fiecare Sfant Craciun /Un car de implinire.
Craciun fericit!!!!!!!!! la toti pescarii....
Craciun fericit!!!!!!!!! la toti pescarii....