Off-topic...polemici...dispute...

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

miyagi
Veteran
Veteran

Re: Off-topic...polemici...dispute...

Mesaj de miyagi » 26 Oct 2011, 01:18

Aruncatoru scrie:
Dan Mitranescu scrie:
bebe2011 scrie:Suna frumos,cat costa participarea?
Am sa pun toate datele concursului in cateva zile.
Taxa de participare totala o sa fie cu mult sub valoarea premiilor.

Lista inscrieri:

1. ARUNCATORU'
De un`e aparusi mancatias?
....restul e folclor ca istorie n-are cum.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 26 Oct 2011, 11:17

Dan Mitranescu scrie:...... a folosit o lanseta special conceputa pentru casting ( modificata si din cate stiu eu era de 3,90).......
Nu stiu cat era de modificata, dar a declarat ca lanseta folosita era de 12 ft. (vezi link) !
http://www.forum.banatul.eu/viewtopic.p ... c&start=15
Oricum, ideea ramane ... aruncatorul conteaza mai mult decat lanseta, iar diferentele de fir, plumb, mulineta sau stilul de aruncare pot schimba erarhiile doar in casting, nu si in pescuit ! Daca trebuie pescuit cu o montura grea (plumb greu+pva),cu fir gros, aruncand din mana la distanta mare, nu stiu cate lansete din cele care arunca fregvent peste 150m la concursurile amicale de castig, pot sa treaca de 100m !

Dan Mitranescu scrie: O lamurim noi in primavara :D
Toata lumea arunca cu acelasi fir , cu aceiasi forma de plumb ( gramaje la alegere) , doua aruncari cu lanseta personala si doua aruncari cu un MTX14 echipat cu o mulineta TD6000. Se contabilizeaza cea mai buna aruncare pentru fiecare lanseta. Premii de 100 milioane repartizate pe trei finale. Se folosesc numai lansete de serie , nemodificate si se arunca numai de deasupra capului...
Sa vedem ce iese ...
Foarte echitabile conditiile de concurs ! Va doresc succes de pe acum ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 26 Oct 2011, 11:25

O lamurim noi in primavara :D
Toata lumea arunca cu acelasi fir , cu aceiasi forma de plumb ( gramaje la alegere) ,

Nu e bine Dane. Tu arunci mai mult cu un plumb MAI USOR, chiar daca are aceeasi forma?

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 26 Oct 2011, 18:56

miyagi scrie:O lamurim noi in primavara :D
Toata lumea arunca cu acelasi fir , cu aceiasi forma de plumb ( gramaje la alegere) ,

Nu e bine Dane. Tu arunci mai mult cu un plumb MAI USOR, chiar daca are aceeasi forma?
Fiecare isi alege plumbul in functie de lanseta pe care o are.
Pe MTX-uri am sa pun plumbi de 110g cu tija.

La achitarea taxei de inscriere se primesc 10 plumbi , la alegere, din
http://danmitranescu.ro/209-523/PLUMBI- ... MB-FIX.php
sau
http://danmitranescu.ro/208-522/PLUMBI- ... INLINE.php
pentru antrenamentul in particular.

Tot in aceasta taxa se va primi si o rola de 300m cu fir de 0,25 , dar la inceperea concursului.
Am gasit si un sponsor care ofera cate o cupa de nadit. Nu are nume ,dar se bazeaza pe produs ! :D
http://danmitranescu.ro/171-428/CATAPULTE/CATAPULTA.php

In cateva zile voi posta regulamentul complet.

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 26 Oct 2011, 20:54

bebe2011 scrie:Multumesc George,accept intodeauna un sfat.S-ar putea ca dimineata sa-mi scot de la vanzare DAM-urile,daca stau sa ma gandesc bine mi-au fost de incredere si mi-au adus o multime de satisfactii,asa ca ce rost are sa ma risc cu ceva ce e posibil sa nu m-i se potriveasca.
Hai sa ma bag si eu la discutiile voastre , in luna august am primit un bat Free Spirit hi s-ive 13 ft. ,3,5 lb ,la o saptamina mi-a venit si un Hakuyo mtx 14 ,nu sint un super aruncator ,120-130 m. ,cu ambele bete arunc cam la fel ,cu naditoarele de la Dan Mitranescu , arunc mai mult cu Hakuyo decit cu Free Spirit ,la modul de pescuit de la noi ,betele lui Dan nu mi se par rigide ,puternice da, mi se par mai rigide Free Spirit .Bebe ia-ti betele care ti se potrivesc ,pina nu dai cu ele nu ai cum sa stii ,eu am schimbat vreo patru feluri de bete ,acum am bete diferite ,pentru locuri diferite de pescuit ,la noi ne putem permite ,folosim doar un bat ,eu mi -am luat si Harrisonuri ,Free Spirit ,Greys si am si Hakuyo care mi se par niste bete excelente ,dar asta este parerea mea. I-ti doresc fire intinse si sa te bucuri de orice bete vei lua .

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 26 Oct 2011, 23:37

Multumesc Vali,deocamdata am renuntat sa mai vand DAM-urile dar cu siguranta voi incerca si MTX-urile si cine stie,daca-mi plac........Numai bine si salutari de la Gabi!

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 27 Oct 2011, 00:34

gor965 scrie:
Dan Mitranescu scrie:...... a folosit o lanseta special conceputa pentru casting ( modificata si din cate stiu eu era de 3,90).......
Nu stiu cat era de modificata, dar a declarat ca lanseta folosita era de 12 ft. (vezi link) !
http://www.forum.banatul.eu/viewtopic.p ... c&start=15
)
Citind randurile din link sunt putin dezamagit ...
Nu stiam ca aici au ajuns lucrurile ... Asa se nasc "mituri" ...

Toate aruncarile au fost facute cu fir de minim 0,25 lucru ce a fost verificat la inceputul concursului cu micrometrul.
A fost facuta media celor mai bune aruncari din 3.
Eu am aruncat aprox. (163m) 164m si 166m cu o medie de aprox. 165m pentru primele doua. Eram pe locul doi.
Dupa doua aruncari de aprox. 167m Tudor era castigator fara sa mai aiba nevoie de a 3-a aruncare. Atunci a intrebat organizatorul daca poate sa schimbe mulineta . A primit acceptul si cu noul echipament a aruncat 178m .Firul nu a fost verificat de nimeni niciodata ce dimensiune are. Cred ca organizatorul datorita aglomeratiei a uitat ca ultima aruncare era "demonstrativa" si a contabilizat-o ajungand cu media primelor doua aruncari undeva la 172m. Tudor era castigator oricum asa ca nimeni nu a mai fost atent la detalii .
Pacat ca pana in acest moment " nu si-a dat nimeni seama" de acest lucru ...

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 28 Oct 2011, 12:44

ce cauta toata polologhia asta acilea la Divertis ? :-?
miati stricat toata placerea cu castingu vostru ! ~x( in loc sa faceti casting da modele si fotomodele :x cu domnisoare tinere ;;) voi o ardeti pa camp cu mulineta si cu firu si lanseta la unu si la altu ! =((
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 28 Oct 2011, 12:49

gogu steriade scrie:ce cauta toata polologhia asta acilea la Divertis ? :-?
miati stricat toata placerea cu castingu vostru ! ~x( in loc sa faceti casting da modele si fotomodele :x cu domnisoare tinere ;;) voi o ardeti pa camp cu mulineta si cu firu si lanseta la unu si la altu ! =((

Este un topic pentru ... neveste ... :-$ ;)

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 28 Oct 2011, 23:30

gogu steriade scrie:ce cauta toata polologhia asta acilea la Divertis ? :-?
Suntem viitorii preceptori Gogule. Inainte sa dadea cu prajina sha compasu, acu cu lanseaua :D .

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”