Off-topic...polemici...dispute...

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

bebe2011
Veteran
Veteran

Re: Off-topic...polemici...dispute...

Mesaj de bebe2011 » 25 Oct 2011, 23:25

Cu mare placere Jonny,cand ajung acasa te sun si le facem o proba.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 25 Oct 2011, 23:26

bebe2011 scrie:Cornele,cred ca prin afirmatia asta dau dovada de lipsa de modestie,dar chiar sunt un aruncator bun.Daca nu reusesc minimum 150 mt cu MTX-urile,cu 0,26 si 110 gr o sa-mi pararau de DAM-uri!
Inseamna ca iti place sa arunci Bebe nu ca dai dovada de lipsa de modestie. Ce mai trebuie spus e ca la 150 de metrii, idiferent de marca batului, mai e nevoie si de lungime. Cu un 3,9 si 3,5 lb orice aruncator care intelege necesitatea aruncatului va ajunge distanta fara sa rupa batul. De aici insa, incepe stiinta. Bete subtiri ( slim-uri ), bete mai groase sau bete hard. Folosesc un limbaj propriu pe care mi l-am construit singur. De ce? Pentru ca pe orice balta sunt locuri care tin pestele mai abitir. La o partida de agrement si distractie pe Tancabesti am ajuns sa dau cu spodul. Vine Vlad si se ia cu mainile de cap.
- Baaaaaaaah tu ma nenorocesti. Imi omori pestii.
- `Ai frate tu crezi ca daca m-a batut soarele-n cap nu mai stiu sa dau la peste? ii zic.
Si-mi intra pe pat. Incep sa trag de ei.
- Baaaaaaaaahhhhhhhh! nu asa mah. Zice el si incepe sa-i pompeze uitand ca tine spodul in mana.
- Vlade iti iau banii pentru consultanta ii zic.
Ce faceam io?! Din combinatie mi-am luat d-acasa numai spodul. Si pentru ca trebuia sa dau la peste l-am pus la treaba. Cand imi intra cate un ciortan il tineam din manivela. El vroia sa ii pompez. Eu?! Vroiam sa trec neobservat cu spodul :D .
Tata n-am avut nisi-o ratare, am dat si sub plaurul de vis a vis si m-am si distrat. Nu conteaza TC-ul batului decat daca nu arunca unde trebuie. Nu conteaza materialul din care e facut daca nu rezista la ceea ce e scris pe el sau in timp. Nu-i bun batul daca nu te impaci cu el.
Daca eu ma impac si fac echipa cu tine la un pescuit pe echipe si amandoi suntem titulari si nu runneri, partida e lunga si pestele isi schimba obiceiul sau locul de hranire, sau balta are preponderent peste care se preteaza la prins mai eficient cu alte bete decat cele pe care le ai tu, atunci nici-un bat nu e mai rau decat altul sau nici-un bat nu e mai bun decat un altul. Daca batul nu scoate insa ceea ce ai tu nevoie atunci e un bat prost. Indiferent daca il cheama intr-un fel si costa cel putin 1500 bucata sau daca il cheama in altfel si costa 200 de lei.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 25 Oct 2011, 23:30

bebe2011 scrie:Georgica eu nu injur pe nimeni,niciodata,aia a fost o gluma,nu mai fiti asa rigizi!Apropo de MTX-uri exista un mare paradox,toata lumea le lauda dar in acelasi timp multi le pun in vanzare,de multe ori la pret ridicol si asta deruteaza!
Nu e nimeni rigid, stai linistit ! N-am apucat pana acum sa vad pe cineva tragandu-i la raspundere pe ceilalti utilizatori ptr. ca l-au sfatuit gresit...dar asta nu inseamna ca nu se intampla de fapt treaba asta ! :) Decat sa tratam, mai bine sa prevenim ! ;) ...iar legat de MTX care se vand, cred ca sunt motive diverse...nevoia de bani lichizi, upgrade, faptul ca unii chiar nu aveau nevoie de lansetele astea, sau, intru-cat lanseta se identifica cu Dan, lipsa rezultatelor asemanatoare poate conduce la decizia de a le vinde ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 25 Oct 2011, 23:33

Sau pur si simplu ca au impresia ca nu li se potrivesc sau din cauza faptului ca mai aveau inca un set, acum vand doua si-si iau ceva ce cred ei ca ii fac mai competitivi. Nu toti au bani de Free Spirit-uri noi si se combina.

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 25 Oct 2011, 23:40

Cornele,eu n-am folosit bete de 3,9 pentru ca nu-mi incapeau in masina si pe cele din 3 segmente nu le agreez.Asta e motivul pentru care am pretentia sa depasesc lejer 150mt cu 3,90,mai ales ca au si o putere pe masura.

Ion Mironov
Partener
Partener

Mesaj de Ion Mironov » 25 Oct 2011, 23:48

Ia-ti Okuma,lasa Hakuyo.
Okuma e cel mai mare producator de mulinete pe plan mondial. Hakuyo deocamdata incearca marea cu degetu.

postat de neamtu....

Ma umfla rasul vere..
Adica au vandut mercedesul sa-si ia Duster.. De unde le scoateti fratilor?
Cine are Fmj-uri nu le vinde sa-si ia mtx-uri, poate numai foamea sa-l impinga.
Cat despre mulinete..noroc cu Gore ca a lamurito...
Eu sunt constient ca ii aparati brandul lui Mitranescu care e si colegul vostru de club si mi se pare normal, dar intre a-l apara si a bate campii e ceva...
Nu am nimic cu Hakuyo, un echipament decent si atat, dar va rog eu nu exagerati..incercati sa fiti obiectivi.

si cu laurentiu

cine a inceput?

oricum respect pentru voi....apropo laurentiu...cam pe unde pescuiesti?poate facem o partida impreuna sa vad si eu daca sunt pescar sau minciogar....langa tine cu siguranta imi voi da seama...pescuim sportiv...un ac nu sase

ps:ce faci weekendul asta?
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 25 Oct 2011, 23:53

Multumesc George,accept intodeauna un sfat.S-ar putea ca dimineata sa-mi scot de la vanzare DAM-urile,daca stau sa ma gandesc bine mi-au fost de incredere si mi-au adus o multime de satisfactii,asa ca ce rost are sa ma risc cu ceva ce e posibil sa nu m-i se potriveasca.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 25 Oct 2011, 23:56

ps:ce faci weekendul asta?[/quote]

Se duce la stiuca Ioane :)) .

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 25 Oct 2011, 23:58

bebe2011 scrie:Multumesc George,accept intodeauna un sfat.S-ar putea ca dimineata sa-mi scot de la vanzare DAM-urile,daca stau sa ma gandesc bine mi-au fost de incredere si mi-au adus o multime de satisfactii,asa ca ce rost are sa ma risc cu ceva ce e posibil sa nu m-i se potriveasca.
Frumos grait-ai!
Deci asa se pune problema Bah. Fara carcoteala.

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 26 Oct 2011, 00:04

miyagi scrie:
bebe2011 scrie:Multumesc George,accept intodeauna un sfat.S-ar putea ca dimineata sa-mi scot de la vanzare DAM-urile,daca stau sa ma gandesc bine mi-au fost de incredere si mi-au adus o multime de satisfactii,asa ca ce rost are sa ma risc cu ceva ce e posibil sa nu m-i se potriveasca.
Frumos grait-ai!
Deci asa se pune problema Bah. Fara carcoteala.
Parca ai citat din Shakespeare! :))

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 26 Oct 2011, 00:20

gor965 scrie:
bebe2011 scrie:Vine iarna,chiar era nevoie de topicul asta!
Culmea e ca s-a mai discutat despre treaba cu casting-ul de la care a plecat initial toata treaba ! Ca a dat Jubileu mai mult cu MTX decat cu FMJ n-are nici o relevanta in felul cum se pescuieste cu betele respective ! Fac pariu ca FMJ e batut in aruncare de majoritatea lansetelor de 3 lb, DACA folosim plumbi sub 70 gr si fir sub 0.25 ! Asta inseamna ca-i o lanseta proasta ? Nicidecum ! Scopul in care a fost conceputa este pescuitul la distanta, cu greutati mari ! La fel si MTX, a fost facut dupa cum a vrut Dan, iar asta nu inseamna ca toti care pescuiesc cu lanseta respectiva or sa aiba aceleasi rezultate ! Sculele si caracteristicile lor sunt ca importanta in urma aruncatorului si a tehnicii acestuia !...dovada faptul ca la concursul de la Cluj, Tudor Abrudan a castigat in fata lui Dan Mitranescu folosind un Greys Prodigy de 3.60 m ! Am trage concluzia ca lansetele rapide de 3.60m, bat FMJ si MTX la capul gol...de fapt insa, Tudor e un aruncator f. bun, Greys e o lanseta f. buna, iar limitele stabilite la plumbi si fir pot avantaja sau dezavantaja unele lansete !
La Cluj Tudor a castigat.
A aruncat de pe pamant din lateral ( aruncari interzise de regulamentele din pescuitul crapului si initial de regulamentul concursului respectiv de casting ...) , a folosit o lanseta special conceputa pentru casting ( modificata si din cate stiu eu era de 3,90) si un plumb special pentru casting prevazut cu pene . Cu toate acestea a aruncat cu 2-3 m mai mult decat mine ( a avut si o singura aruncare mult mai lunga in care a schimbat mulineta folosind un fir mai subtire ). Diferenta de aprox. 2m poate sa provina de la calitatea firului , plumb sau de la tehnica lui Tudor , cum spuneai , un aruncator foarte bun.
Am fost tratat foarte placut de baietii din Cluj si nu mi-am permis sa comentez aceste amanunte la momentul respectiv mai ales ca nu era miza in joc . :D

O lamurim noi in primavara :D
Toata lumea arunca cu acelasi fir , cu aceiasi forma de plumb ( gramaje la alegere) , doua aruncari cu lanseta personala si doua aruncari cu un MTX14 echipat cu o mulineta TD6000. Se contabilizeaza cea mai buna aruncare pentru fiecare lanseta. Premii de 100 milioane repartizate pe trei finale. Se folosesc numai lansete de serie , nemodificate si se arunca numai de deasupra capului...
Sa vedem ce iese ...

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 26 Oct 2011, 00:26

Suna frumos,cat costa participarea?

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 26 Oct 2011, 00:37

bebe2011 scrie:Suna frumos,cat costa participarea?
Am sa pun toate datele concursului in cateva zile.
Taxa de participare totala o sa fie cu mult sub valoarea premiilor.

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 26 Oct 2011, 00:39

Multumesc Dane,noapte buna!

Aruncatoru
utilizator
utilizator

Mesaj de Aruncatoru » 26 Oct 2011, 01:10

Dan Mitranescu scrie:
bebe2011 scrie:Suna frumos,cat costa participarea?
Am sa pun toate datele concursului in cateva zile.
Taxa de participare totala o sa fie cu mult sub valoarea premiilor.

Lista inscrieri:

1. ARUNCATORU'
NICI O BARCUTA DE NADIRE NU E CA O LANSARE IN NESTIRE
Maistru Aruncator in Cadrul A.L.L.F.P.B. S.A. (Academia de Lanseuri Lungi Fara Precizie Bucuresti)

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”