Off-topic...polemici...dispute...
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Off-topic...polemici...dispute...
[quote="Laurentiu"]Puii mei... eu pescuiesc cu ultegre, inseamna ca ma antrenez?
Atunci pentru ce te pregatesti ?
Atunci pentru ce te pregatesti ?
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
Sa prind peste.
Vine iarna,chiar era nevoie de topicul asta!
Da Bebe. Lucru bun la noo luni sau nicio partida nu se termina elegant fara preludiu .bebe2011 scrie:Vine iarna,chiar era nevoie de topicul asta!
Asa Taticule .Laurentiu scrie:Sa prind peste.
Culmea e ca s-a mai discutat despre treaba cu casting-ul de la care a plecat initial toata treaba ! Ca a dat Jubileu mai mult cu MTX decat cu FMJ n-are nici o relevanta in felul cum se pescuieste cu betele respective ! Fac pariu ca FMJ e batut in aruncare de majoritatea lansetelor de 3 lb, DACA folosim plumbi sub 70 gr si fir sub 0.25 ! Asta inseamna ca-i o lanseta proasta ? Nicidecum ! Scopul in care a fost conceputa este pescuitul la distanta, cu greutati mari ! La fel si MTX, a fost facut dupa cum a vrut Dan, iar asta nu inseamna ca toti care pescuiesc cu lanseta respectiva or sa aiba aceleasi rezultate ! Sculele si caracteristicile lor sunt ca importanta in urma aruncatorului si a tehnicii acestuia !...dovada faptul ca la concursul de la Cluj, Tudor Abrudan a castigat in fata lui Dan Mitranescu folosind un Greys Prodigy de 3.60 m ! Am trage concluzia ca lansetele rapide de 3.60m, bat FMJ si MTX la capul gol...de fapt insa, Tudor e un aruncator f. bun, Greys e o lanseta f. buna, iar limitele stabilite la plumbi si fir pot avantaja sau dezavantaja unele lansete !bebe2011 scrie:Vine iarna,chiar era nevoie de topicul asta!
Cand eram copil ieseam cu taicamiu si echipa lui de mosi si-mi ziceau diverse si destule despre pescuit la modul general. Printre toate si ca nu pestele rupe firul ci pescarul.gor965 scrie:Culmea e ca s-a mai discutat despre treaba cu casting-ul de la care a plecat initial toata treaba ! Ca a dat Jubileu mai mult cu MTX decat cu FMJ n-are nici o relevanta in felul cum se pescuieste cu betele respective ! Fac pariu ca FMJ e batut in aruncare de majoritatea lansetelor de 3 lb, DACA folosim plumbi sub 70 gr si fir sub 0.25 ! Asta inseamna ca-i o lanseta proasta ? Nicidecum ! Scopul in care a fost conceputa este pescuitul la distanta, cu greutati mari ! La fel si MTX, a fost facut dupa cum a vrut Dan, iar asta nu inseamna ca toti care pescuiesc cu lanseta respectiva or sa aiba aceleasi rezultate ! Sculele si caracteristicile lor sunt ca importanta in urma aruncatorului si a tehnicii acestuia !...dovada faptul ca la concursul de la Cluj, Tudor Abrudan a castigat in fata lui Dan Mitranescu folosind un Greys Prodigy de 3.60 m ! Am trage concluzia ca lansetele rapide de 3.60m, bat FMJ si MTX la capul gol...de fapt insa, Tudor e un aruncator f. bun, Greys e o lanseta f. buna, iar limitele stabilite la plumbi si fir pot avantaja sau dezavantaja unele lansete !bebe2011 scrie:Vine iarna,chiar era nevoie de topicul asta!
Fiecare ne putem da cu parerea. Ca aruncam departe sau ne pricepem in dril. Unii avem bani de scule, iar altii dam cu ce ne ajuta Dumnezeu. Important e sa sti ce sa faci si cu batul scump cam ce faci cu cel ieftin si viceversa. Daca reusesti sa ajungi pe balta e ca ai bani. Ai de bete scumpe sau ieftine. In mod sigur cu cele scumpe nu faci ce faci cu alea ieftine. Daca reusesti sa faci ceva cu unul ieftin ajungi sa te descurci sau "sa citesti" un bat. Indiferent de cat costa el.
In concluzie zic ca un bat bun e batul care te invata sa pescuiesti nu si cel care iti pune conditii. Invatand pe cel ieftin poti aplica pe cel scump, dar nu si invers.
Ultima oară modificat 25 Oct 2011, 22:56 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Am pus in vanzare niste bete de suflet ca sa-mi iau MTX 14,daca nu-mi plac va injur pe toti!
Pai de ce ti-i le iei fara sa sti daca-ti plac, sau iti sunt potrivite ?bebe2011 scrie:Am pus in vanzare niste bete de suflet ca sa-mi iau MTX 14,daca nu-mi plac va injur pe toti!
Le lauda toata lumea George si m-a luat valul!
Bebe la cum te-am inteles eu nu cred ca trebe sa-ti faci griji. Tu trebuie sa te dai dupa bat si nu batul dupa tine.bebe2011 scrie:Le lauda toata lumea George si m-a luat valul!
Cornele,cred ca prin afirmatia asta dau dovada de lipsa de modestie,dar chiar sunt un aruncator bun.Daca nu reusesc minimum 150 mt cu MTX-urile,cu 0,26 si 110 gr o sa-mi pararau de DAM-uri!
... serios acum, fiecare pescar urmareste sa pescuiasca intr-un anumit fel, intr-un anumit loc, urmarind anumite placeri (satisfactii, rezultate, etc.) . Lumea care le lauda poate pescuieste diferit fata de tine, asa ca ce spun altii ia-o ca si pe o informatie pe care s-o verifici si de care sa poti beneficia ...in nici un caz n-o lua ca pe o recomnadare directa (ma refer la modul general de a da indicatii , sugestii, recomandari, pe forum, despre orice lucru) ! Poate betele or sa ti-i se para prea tari si-o sa injuri lumea degeaba...asa sunt ele, si multi le apreciaza ptr. calitatile de care dau dovada ! Cred ca Dan n-o sa se supere daca-i vin oamenii la magazin sa vada betele live, decat sa le cumpere orbeste si apoi sa injure pe forum ca nu le plac !bebe2011 scrie:Le lauda toata lumea George si m-a luat valul!
Georgica eu nu injur pe nimeni,niciodata,aia a fost o gluma,nu mai fiti asa rigizi!Apropo de MTX-uri exista un mare paradox,toata lumea le lauda dar in acelasi timp multi le pun in vanzare,de multe ori la pret ridicol si asta deruteaza!
- Ion Mironov
- Partener
de ce nu m-ai sunat si mergeam impreuna sa vedem daca iti plac...bebe2011 scrie:Cornele,cred ca prin afirmatia asta dau dovada de lipsa de modestie,dar chiar sunt un aruncator bun.Daca nu reusesc minimum 150 mt cu MTX-urile,cu 0,26 si 110 gr o sa-mi pararau de DAM-uri!