Laurentiu scrie:Mane, tie iti face impresia ca cei de agrement (cum ii numesti) dau numai cu otravuri din europa si dragoane? Sa stii ca sunt multi pescari de agrement cu scule bune. Si priceputi, capabili oricand de un concurs. Daca te duci des la pescuit stii si tu ca intri in vorba cu vecinii, discuti de scule, alea, alea...Nu contest ca o fi baiat bun, dar pe forum nu prea a dat dovada. Si eu sunt baiat bun dar imi place sa taxez snobismul, smecheria, laudarosenia, prostia etc...
De ce sa am impresia asta Nene? Si eu pescuiesc preponderent la agrement ca cu sportivitatea mai e mult pana acolo. Si nici n-am echipamente din Dragon. N-am pentru ca eu vreau sa am garantie pe ele. Nu din alt motiv. Atata timp cat la Dan gasesc asta, iar serviciul lui de garantie bate pe cele ale firmelor pomenite pe aici prin topic sau prin celelalte pot clasifica si dpdv-ul asta un echipament. Nu demult m-am luat cu Gore pe acelasi subiect. Nu ca Maver n-ar fi o marca competitiva, sau Century, Shimano si celelalte insa io zic si acuma ca si atunci ca e mai bun ceea ce ti se potriveste "tie" cel mai bine. Daca as avea posibilitatea si eu as tine la usa casei numai Torrisoane sau Free Spirit-e, as merge pe micile diferente care denota calitatea superioara, dar asa!!!!!!
Am inceput si eu de curand sa mai merg pe la cate un concurs, doua in mod special pentru asta. Acum ma duc pe balta si ma distrez cu Hakuyo ca imi permite sa fac ce vreau eu cu ele, iar pentru concursuri imi voi lua ceva ce folosesc doar in astfel de conditii. Daca am fost vazut la concursuri dand cu Pro Royale sa stie toata lumea ca de-asta am fost cu ele. N-am vrut sa imprumut si nu sunt omul caruia sa-i pese chiar atat de mult. La timpul potrivit, in care voi fi convins ca un anumit bat mi se potriveste exact si pot sa mi-l permit inclusiv cu serviciu post-garantie mi-l voi lua si-l voi folosi pe specific. Pana atunci ma voi rasfata cu Hakuyo pentru ca Hakuyo acum iti poate oferii cam tot ce ai nevoie. Problema noastra cam asta e ca nu vedem in profunzime. Incet-incet se transforma intr-o marca competitiva, neagreata ca a plecat din Dragon, ca e chinezeasca si ca merge pe preturi mici ca sa castige teren insa incepe sa subclaseze. Da. Vom incepe sa vorbim si de clasa la Hakuyo.
Intr-o alta ordine de idei la un pescuit de agrement nu vei reusi niciodata, repet, niciodata sa aflii ce mai e nou sau cum se prinde crapul mai usor fiindca un pescar de agrement nu trage atata de bete precum unul de competitie. Io zic ca m-as incadra detasat in cei pe care i-ai pomenit pentru ca deja m-am implicat insa pana la a demonstra ceva palplabil mai e ceva drum.
Cat despre baieti? Da-le la cap daca poti
si daca vrei.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.