inafara de ras.....citeste printre randuri si vei intelege ce vreau sa zic.unde vezi tu ca il apar pe mitranescu?crede-ma ca nu este nevoie....am spus parerea mea si atat.cred ca daca rupi un fmj te doare sufletul...ia rupe un mtx daca poti si vei vedea diferenta...aici e smenu.dar oricum tu esti intotdeauna gica contra si vorbesti pe langa subiect.puteai da baiatului o recomandare nu sa combati persoana.oricum nu vreau sa intru in polemica cu tine...nu imi face placere.Laurentiu scrie:Ma umfla rasul vere..jonny_23 scrie:uitate pe forumuri si ai sa vezi cum multi si-au vandut bete shimano fmj century pentru a intra in posesia mtx_ului....
Adica au vandut mercedesul sa-si ia Duster.. De unde le scoateti fratilor?
Cine are Fmj-uri nu le vinde sa-si ia mtx-uri, poate numai foamea sa-l impinga.
Cat despre mulinete..noroc cu Gore ca a lamurito...
Eu sunt constient ca ii aparati brandul lui Mitranescu care e si colegul vostru de club si mi se pare normal, dar intre a-l apara si a bate campii e ceva...
Nu am nimic cu Hakuyo, un echipament decent si atat, dar va rog eu nu exagerati..incercati sa fiti obiectivi.
ps:una e sa lovesti un mercedes sa il repari si alta e un duster....jubileu a aruncat cu mtx si orix cat a dat si cu fmj si basia...asta nu la impiedicat sa isi ia si mtx....nu este neaparat sa le vinzi...poti completa...eu le-am vandut si mi-am luat mtx ca asa am vrut.sa fii sanatos.