pescari fotografi
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: pescari fotografi
La Montreal in fiecare toamna se tine la gradina botanica festivalul lampioanelor chinezesti ,totul este facut din hirtie japoneza ,majoritatea montajelor sint pe apa ,ceva de vis .
Vali !
...ce culori faine !
Eu am avut de lucru zilele astea si-am cam ramas restant cu pozele ! ... am grupat in schimb pozele cele mai bune din concursuri in cateva filmulete !
...ce culori faine !
Eu am avut de lucru zilele astea si-am cam ramas restant cu pozele ! ... am grupat in schimb pozele cele mai bune din concursuri in cateva filmulete !
Super ,am facut si eu o gramada de filmari ,la iarna cind este zapada de 2 m . ,fac un vin fiert si imi incalzesc inima cu ele .
Mirific in prag de iarna...
Aceste doua fotografii sint facute una dupa cealalta, singura diferenta fiind setarile aparatului ,prima cu setarea automat , a-doua cu setarea manual .
Daca imi este permis ... tot din natura, dar fara pesti, din data de 10.11.2011.
- Fişiere ataşate
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
In stanga jos (langa optiuni) dai incarca atasament, apoi rasfoire, iar dupa ce ai ales poza, adauga fisierul.daniel duduc scrie:imi poate spune si mie cum se pun poze pe topic ? multumesc.
L.E.-> indicatii ilustrate: http://www.infopescar.tv/forum/citeste- ... t3622.html
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- florentiniuga
- Master Admin
Valiiii! Hai cu pozele cu zapada de Canada! Sau a depasit nivelul geamurilor.
Le pun si eu imediat... ce va ninge.
Le pun si eu imediat... ce va ninge.
super poze!!mai trece timpu..
- florentiniuga
- Master Admin
George, ce timp de expunere ai folosit, ca personajele sunt foarte putin blurate de miscare?! Banuiesc ca nu stateau nemiscati ca sa le faci poze.
Eu, pentru o asemenea luminozitate si calitate a imaginii am nevoie de vreo minim 5 secunde (la lumina de pe MV2) si e greu de prins cineva involuntar nemiscat atata timp.
Eu, pentru o asemenea luminozitate si calitate a imaginii am nevoie de vreo minim 5 secunde (la lumina de pe MV2) si e greu de prins cineva involuntar nemiscat atata timp.