TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA
Tot timpul ma intreb cum de am avut noi,stelistii,parte de cel mai retardat patron!?Cu ce-om fi gresit?
S-a terminat cosmarul !
Pacat ca ciobanul n-o sa realizeze niciodata ca Steaua e praf din cauza lui ...a cretinismului cu care se implica peste treaba antrenorilor, a nesimtirii cu care isi bate joc de jucatori, a falsei impresii cu care traieste zi de zi ca se pricepe la toate si a tendintelor de avar pe care le ascunde urland ca baga multi bani in jucatori...MICI !
Pacat ca ciobanul n-o sa realizeze niciodata ca Steaua e praf din cauza lui ...a cretinismului cu care se implica peste treaba antrenorilor, a nesimtirii cu care isi bate joc de jucatori, a falsei impresii cu care traieste zi de zi ca se pricepe la toate si a tendintelor de avar pe care le ascunde urland ca baga multi bani in jucatori...MICI !
Jiji e unicat,nu gasesti doi,dar-mite 11!
Ultima oară modificat 20 Oct 2011, 21:56 de către bebe2011, modificat 1 dată în total.
Nu !...era suficient ca Gigi sa-l sune pe Chuck Noris !LARY scrie:Daca juca 11 de GIGI astaseara altul erea rezultatul.
- Madalin Dirla
- Veteran
Singura voastra gresala este ca tineti cu steauabebe2011 scrie:Tot timpul ma intreb cum de am avut noi,stelistii,parte de cel mai retardat patron!?Cu ce-om fi gresit?
Ce sa facem Madaline,daca tineam cu Steaua cand erau campionii Europei,nu ne dezicem nici acum!Odata si-odata tot scapam noi de cioban si atunci o sa discutam altfel!
- Madalin Dirla
- Veteran
Succes Bebe!................acum urmeaza si rapidulbebe2011 scrie:Ce sa facem Madaline,daca tineam cu Steaua cand erau campionii Europei,nu ne dezicem nici acum!Odata si-odata tot scapam noi de cioban si atunci o sa discutam altfel!
- georgemarian
- Veteran
Chiar asa de slabi sa fim?nu imi vine sa cred....5 -0 incredibil...
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Madalin007 scrie:Singura voastra gresala este ca tineti cu steauabebe2011 scrie:Tot timpul ma intreb cum de am avut noi,stelistii,parte de cel mai retardat patron!?Cu ce-om fi gresit?
Madaline , voi la ce ora jucati mah?...m-am uitat in program si nu va gasesc nici la orele 20 nici la 22 si NICIODATA nu am sa va vad jucand martea sau miercurea la 21:45
Daca-mi raspunzi "mai bine acasa decat asa" ...nu te mai deranja sa scrii . Pentru ca asta e raspunsul vostru dintodeauna.
P.S. Stii de ce se antreneaza astronautii in Stefan cel Mare??
Pentru ca nu exista atmosfera
- Butaru Gabriel
- Veteran
Da si Marmota ce zicea: 17 Nentori, Omonia, Hazmijnurfelag etc,etc,etc,Madalin007 scrie:M. Haifa 5 - 0 Steaua Buc.
- Madalin Dirla
- Veteran
Ciocu mic ,dar mic ca sunteti PRAF ................caterinca si rapidul are 0-1 !!
P.S. Bogdane,decat sa faca altii gen SUPER MACCABI HAIFA (nici nu auzisem de ea pana azi)golaveraj cu noi mai bine stam acasa tata.....de 5 (cinci) nu ati mai castigat in deplasare un singur cuvant va caracterizeaza PILAF!!!!
P.S. Bogdane,decat sa faca altii gen SUPER MACCABI HAIFA (nici nu auzisem de ea pana azi)golaveraj cu noi mai bine stam acasa tata.....de 5 (cinci) nu ati mai castigat in deplasare un singur cuvant va caracterizeaza PILAF!!!!
Rapidul a iesit onorabil cu 0-1 ! ...NO puncte=NO money...NO money=NO funny !...iar face spume ariciul ala de Copos ca nu mai are bani si se scufunda planeta !
cred ca singura posibilitate sa scapam de acest nenorocit de creditor este sa ajunga Steaua in B . pentru ca atunci nu mai are cu ce sa se laude, nu mai are ce sa behaie la TV si atunci poate se retrage si ia o echipa pe care sa o distruga si pe aia.
sunt stelist de 30 de ani, am fost prin galerie cativa ani in facultate, dar de cand a venit jegul asta de om la Steaua am fost la un singur meci si ala amical acum vre-o 4 ani.
prefer sa suport 1-2 ani in B , dar sa dispara cretinul asta de la steaua.
pana atunci ne relaxam pe diverse balti la pescuit de crap si singurul stres in sportul asta e ca vine iarna si avem de asteptat 3-4 luni ca sa putem pescui din nou .
sunt stelist de 30 de ani, am fost prin galerie cativa ani in facultate, dar de cand a venit jegul asta de om la Steaua am fost la un singur meci si ala amical acum vre-o 4 ani.
prefer sa suport 1-2 ani in B , dar sa dispara cretinul asta de la steaua.
pana atunci ne relaxam pe diverse balti la pescuit de crap si singurul stres in sportul asta e ca vine iarna si avem de asteptat 3-4 luni ca sa putem pescui din nou .