Concurs Crap Fundulea 2 - 46 ore
Moderator: florentiniuga
- georgemarian
- Veteran
Re: Concurs Crap Fundulea 2 - 46 ore
Macar la un concurs...
Coleman dami voie sa te contrazic eu cunosc foarte bine balta si iti spun foarte sincer ca cel care laseaza nu are nici un fel de sansa fata de cel care planteaza de la Malul Spart pana la Garajul paznicilor am pescuit metru cu metru iar rezultatele cele mai frumose le-am avut numai la plantatColeman scrie:Cunosti aceasta balta?Daca ai pus aceasta intrebare inseamna ca nu si asta ma face sa iti spun eu ca sansele sunt egale.Asta pana cand nu o sa citeasca un amic de-al meu acest topic si iti va spune ce ''umilinte''(de doua ori) a trait pe aceasta balta in fata unuia care nu planta,el si cu ceilalti pescuind la plantat.georgemarian scrie:Ce sanse credti dvs ca are unul care nu planteaza in fata unuia care planteaza?
- georgemarian
- Veteran
De aceasi parere sunt si eu nu prea ai sanse...poate la o bomba...poate )dar acum ca a bagat caras,nu ai vreo sansa!
nu te apuci sa populezi cu 5 zile inaintea unui concurs!
ziceti ca populati cu crap intre 3-5 kg.....ok, da cate tone? sau cate bucati?
tare sunt curios daca SI in primavara acest concurs se va tine.....
ziceti ca populati cu crap intre 3-5 kg.....ok, da cate tone? sau cate bucati?
tare sunt curios daca SI in primavara acest concurs se va tine.....
de ce ii criticati pe patronii de la fundulea 2 ca populeaza balta cu 5 zile inainte de un concurs? cumva vi se pare ca domnul victor petcu pe moara vlasiei a populat pe data de 19.10.2011 pt concursul de pe 24.10,e cumva vreo diferenta?o sa spuneti ca e o mare diferenta pt ca moara vlasiei are foarte mult peste dar e aceelasi lucru.
citeste FOARTE atent Ictor
Fundulea 2 - Se va popula cu crap intre 3-5 kg bucata cu 5 zile inaintea concursului
Moara Vlasiei 2 - VOR FI INTRODUSE INCA 6 TONE DE CRAP CU GREUTATI CUPRINSE INTRE 3 KG SI 6 KG
Fundulea 2 - Se va popula cu crap intre 3-5 kg bucata cu 5 zile inaintea concursului
Moara Vlasiei 2 - VOR FI INTRODUSE INCA 6 TONE DE CRAP CU GREUTATI CUPRINSE INTRE 3 KG SI 6 KG
- vitorio mv2
- Veteran
M.V.2 a fost populata cu 6 tone de crap cu greutati cuprinse intre 3 kg si 6 kg, in aceasta perioada pentru ca in fiecare toamna de 6 ani, acest lucru a devenit o "TRADITIE" !!!!!! Aceasta "TRADITIE" are ca scop inlocuirea crapilor care au fost retinuti (pina la 5 kg ),precum si imbogatirea fondului piscicol al M.V.2 de la an la an !!!!!
Ai gresit topicul.
Nu ma intelegeti gresit,stiu foarte bine ca moara vlasiei are extraordinar de mult peste si inca se mai populeaza ( MULT RESPECT PENTRU DOMNUL VICTOR PETCU),dar eu vorbeam de perioada aia in care se fac popularile ca este vb de 5 zile pana la inceperea unui concurs.este acelasi lucru,chiar daca fundulea 2 are mult mai putin peste decat moara vlasiei.Nu am vrut sa supar pe nimeni dar si cei de la fundulea au avut o intentie buna incercand sa faca o populare spre binele pescarilor.FIRE intinse!!!!!
- vitorio mv2
- Veteran
Scuze !!!!!Laurentiu scrie:Ai gresit topicul.
http://www.youtube.com/watch?v=lspESbKl ... r_embedded