Horgesti 2011
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Nechifor Mihai
- junior
Horgesti 2011
Pe 1 aprilie se deschide sezonul si pe Horgesti.Saptamana asta mai exact astazi se incepe popularea,cu ce si cat...probabil vom afla zilele urmatoare.Fire`ntinse!!!
To catch a fish u need...some brain!!!
Re: Horgesti 2011
La pascut cu...Horgestiul tauNechifor Mihai scrie:Pe 1 aprilie se deschide sezonul si pe Horgesti.Saptamana asta mai exact astazi se incepe popularea,cu ce si cat...probabil vom afla zilele urmatoare.Fire`ntinse!!!
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
- smecherache
- senior
cred ca ar trebuii sa mai inveti tu sa pescuiesti
nene lasa reclama gratuita...nu ai tu fire de par pe tine cat peste am luat...smecherache scrie:cred ca ar trebuii sa mai inveti tu sa pescuiesti
la horgesti e teapa curata...nu se respecta rezervarile, apar cowboy la tot felul de asa zise controale si tot felul de sicane...eu unu nu mai calc acolo...asa cum am spus in ciuda capturilor...si nici pe altii nu sfatuiesc. E parerea mea si atat.
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
- smecherache
- senior
fire zbuciumate iti doresc pe baltile pe care vrei sa te duci!adevarul e ca ...am inceput sa chelesc!s-ar putea sa ai dreptate
am spus "fire de par pe tine" si nu "cate fire de par ai in cap" :):)smecherache scrie:fire zbuciumate iti doresc pe baltile pe care vrei sa te duci!adevarul e ca ...am inceput sa chelesc!s-ar putea sa ai dreptate
in caz de nu se stie...in cap omul are in jur de 76 000 fire in cap,iar pe corp intre 2 si 5 milioane
si asta fara a pune la socoteala si "capturile" pierdute ( ma rog...firele de par cazute)
- smecherache
- senior
eu iti doresc sa prinzi atati crapi over 10 cate fire de par ai pe tine esti multumit acum
no offence subliniez...balta e ok...administratia si paznicii iti dau bataie de capsmecherache scrie:eu iti doresc sa prinzi atati crapi over 10 cate fire de par ai pe tine esti multumit acum
- Costel Jambu
- senior
Total gresit.xeno13 scrie:no offence subliniez...balta e ok...administratia si paznicii iti dau bataie de capsmecherache scrie:eu iti doresc sa prinzi atati crapi over 10 cate fire de par ai pe tine esti multumit acum
Administratia este foarte OK,paznicii Ok.
Iti pot da batai de cap daca mergi sa pescuiesti la tigaie.
Am fost intr-o saptamana de 2 ori,o partida de 12 ore si una de 36.Balta are potential de invidiat.Chiar in ultima partida am reusit sa imi imbunatatesc recordul personal cu un frumos crap de 14kg.Am reusit sa prind multi crapi si foarte multi cteno.Cel mai mare cteno in jur de 5kg.Prietenul cu care am fost la pescuit a reusit sa prinda si el multi crapi si cteno,si a avut o captura de 17kg,un superb romanesc, si o salonta de 14 kg.
Nu am avut nici o problema cu administratia baltii; dnul ing.Albu este un om de toata stima.
REPET: este o balta cu potential si este administrata bine.Este adevarat ca au fost de curand unele probleme ,care s-au remediat.Nu vorbesc din auzite, ci din partidele efectuate.Am trait pe Horgesti clipe de neuitat.
Incercati sa mergeti sa pescuiti pe Horgesti,testati pe pielea voastra si nu din auzite.
Las pozele sa vorbeasca:
Nu fac vreo reclama baltii,spun doar ce ofera ea atat ca potential piscicol cat si ca administratie.
Numai bine.
Ultima oară modificat 23 Mai 2011, 20:43 de către Costel Jambu, modificat de 6 ori în total.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- smecherache
- senior
te rog frumos sa nu mai faci reclama iazului ma bucur pentru tine tot ca pot sa iti urez...la mai mare
Nu stiu care-i faza cu reclama ....adica se pot pune poze de pe alte iazuri si de pe Horgesti nu ? ....e ok iazul ..mai ales pentru cei care isi dorec capturi