ajutor fire fluo
Moderator: florentiniuga
ajutor fire fluo
vreau sa-mi ziceti daca folositi inaintas textil la fire fluo sau sa-mi spuneti daca ele sunt vizibile pentru pesti.Mentionez ca pescuiesc pe ape salbatice numai noaptea vizand crapii mari.Daca stiti vreun fir fluo invizibil in apa dati un exemplu sau ce stiti de acesta http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 89.html.Va multumesc!
nu fii ingrijorat tot vine vara !
Re: ajutor fire fluo
Oare chiar crezi ca pe domnu crap il interesraza ce fir folosesti? De la o anumita adancime oricum nu se mai vede nimic in apa.
Nu cred ca are importanta culoarea firului.
ok ms .c-am asa gandeam si eu tinand cont ca pescuiesc la peste 4 m adancime.stiam ca numai culoarea albastra se mai distinge.
nu fii ingrijorat tot vine vara !
Neamtul scrie:Oare chiar crezi ca pe domnu crap il interesraza ce fir folosesti? De la o anumita adancime oricum nu se mai vede nimic in apa.
Asa sa fie oare ? Adica aia se chinuiesc sa inventeze fire transparente in apa fluorcarbon si nu mai stiu ce si crapul este orbete de la o anumita adancime ? Eu cred ca vede bine mustaciosul ,mai bine decat ne-am dori noi.
Cineva priceput in ihtiologie poate lamuri problema cu acuitatea vizuala a crapului la diferite adancimi ?
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Din pacate cam are dreptate neamtul..Pana si salaul care e cel mai tare in vedere, de la o anumita adancime detecteaza prada dupa vibratii...
De la care adancime , sa stiu sa nu mai dau banii pe fluorcarbon ?Neamtul scrie: De la o anumita adancime oricum nu se mai vede nimic in apa.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.