Si ii dau o tema de gandire si lui Alex care se teme sa divulge (unditarilor) locul de dupa salcie ... Alex, cate barci au trecut prin fata ta cat ai stat in locul "secret"? Oare dupa plecarea ta n-au fost unii care au electrocutat locul ? Hmmm ? Deci multe din barcile care par sa navigheze spre o tinta precisa, oare nu sunt de fapt "spioane" ? Ai? Ce zici de ipoteza asta ? Daca in 2007 prindeam crapi la "foc automat" pana imi ziceam ca ajunge si strangeam betele ... iar, apoi in 2008 a trebuit sa astept o saptamana pana sa-i adun ... pana sa prind primul
Pai.. anul asta la locul de dupa o salcie, au trecut zeci, doar in viteza..nici una spioana, nici una la clonc, nici una cu priviri lungi.. sunt foarte atent la detalii de obicei ! Am avut in schimb rateuri cat cuprinde.. pana am dat de el ! Sincer sa fiu .. erau sub botu` meu.. numai ca lansam unde nu trebuia.. si uite asa mi-am reintors lansetele cu un < 360 grade , si mi-am pus doar 3 pe locul ala..din 5 cate aveam la apa..m-a zapacit 2 zile! Bucati una si una!
Pacat ca te ''inveti'' cam tarziu..si nu am stat decat 5 zile..3 pauza in care am incercat de toate,la primul prag, la al doilea, la porumb, la patrat, la scoica..iar ultimele 2 ca la carte! Tragea de ma innebunea !Exact cand am dat de el..a trebuit sa plec!
Iar locul meu ''secret'' in ultimii doi ani..chiar nu am vazut pe nimeni..sa faca din astea! Dar cine stie..nu ma mira ce ai spus! SAU POATE AM FOST NOROCOS?!!?
La Siret..unde bat coclaurile.. in fiecare week-end, am avut cate o prezentare, cel mai mare pe anu` asta 6 kg! Anu` trecut il braconau cu anodul si catodul, la fel si in 2009, si-n 2088 cand am dat pentru prima oara in Siret! Anu` asta lipsa! Intr-o zi am scapat 20 de bucati?!
![hipnotized @-)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/43.gif)
si am agatat doar 4! Si nu a existat zi, adica week-end.. sa nu intre macar 5-15 bucati! din care scoteam 1-3..M-am mai alinat cu Delta..dar tot o comit ..ca am un dor nebun! Sa tina vremea !
Sau cine stie..Mi-ar fi placut sa va fiu ''coechipier'' !
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)