Moara Vlasiei 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- georgemarian
- Veteran
Re: Moara Vlasiei 2 - 2011
Da,sunt de acord cu dvs,dar nu am auzit pe nimeni sa spuna ceva de vreo'populare,si daca nu sa am auzit credeam ca sunt multumiti pescari,si ca mai sunt exemplare sub 5 kg
2 bonduelle si un plastic, mamaliga cu strot pe momitor, si in mai putin de 30 de minute vine si ciortanu la 3-4 kile...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Din cate stiu eu , Victor Petcu populeaza balta in fiecare an, iar saptamana viitoare am inteles ca se va face o populare cu 6 tone, crap intre 3 si 6 kg !georgemarian scrie:Da,sunt de acord cu dvs,dar nu am auzit pe nimeni sa spuna ceva de vreo'populare,si daca nu sa am auzit credeam ca sunt multumiti pescari,si ca mai sunt exemplare sub 5 kg
- georgemarian
- Veteran
De acord cu tine,dar sti,nu toata lumea arunca cat tine edeneden scrie:2 bonduelle si un plastic, mamaliga cu strot pe momitor, si in mai putin de 30 de minute vine si ciortanu la 3-4 kile...
- valentin...
- Veteran
un lucru nu inteleg la regulamentul dupa MV2,poti opri un peste de maxim 5kg sau mai mult pesti in maxim de 5kg greutatea totala?
- vitorio mv2
- Veteran
Pescarul poate retine maxim 5 kg de peste,indiferent daca cele 5 kg sint compuse din 1 sau 2 pesti !!!!!!!!!!
-
- VIP+++
Daa , ce tacut sinteti don Vitorio ! Va dat azi la Protv ca face autostrada peste balta lu matale , e adevarat ? pescari aflati intrafic poa sa dea la peste ? are reducere ? nu faci si matale o carciumioara frumoasa la sosea cu ospatarite bune si tinere ca in filmu ala ---nu mai stiu cum ai zice ca am un lapsos !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- vitorio mv2
- Veteran
gogu steriade scrie:Daa , ce tacut sinteti don Vitorio ! Va dat azi la Protv ca face autostrada peste balta lu matale , e adevarat ? pescari aflati intrafic poa sa dea la peste ? are reducere ? nu faci si matale o carciumioara frumoasa la sosea cu ospatarite bune si tinere ca in filmu ala ---nu mai stiu cum ai zice ca am un lapsos !
Autostrada trece peste balta vecinului meu din amonte !!!!! Coane Steriade nu are rost sa-mi racesc gura cu toti "circotasii" cind rezultatele realizate pe MV2,spun totul !!!!!
- vitorio mv2
- Veteran
ANUNTAM PE ACEASTA CALE CA MIERCURI 19.10. 2011 SI JOI 20.10.2011,IN LACUL MOARA VLASIEI 2 VOR FI INTRODUSE INCA 6 TONE DE CRAP CU GREUTATI CUPRINSE INTRE 3 KG SI 6 KG !!!!!!!!!!!!!!!!!
CEI INTERESATI CARE VOR SA FIE PREZENTI IN MOMENTUL CIND SE VA DESCARCA PESTELE SUNT RUGATI SA SUNE LA 0728 908 400 PENTRU A AFLA ORELE CIND VOR AJUNGE MASINILE PE BALTA !!!!!!!
POPULAREA POATE FI VAZUTA "LIVE" PE "WWW.MOARAVLASIEI2.RO"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CEI INTERESATI CARE VOR SA FIE PREZENTI IN MOMENTUL CIND SE VA DESCARCA PESTELE SUNT RUGATI SA SUNE LA 0728 908 400 PENTRU A AFLA ORELE CIND VOR AJUNGE MASINILE PE BALTA !!!!!!!
POPULAREA POATE FI VAZUTA "LIVE" PE "WWW.MOARAVLASIEI2.RO"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- vitorio mv2
- Veteran
M.V.2 a fost populata cu 6 tone de crap cu greutati cuprinse intre 3 kg si 6 kg, in aceasta perioada pentru ca in fiecare toamna de 6 ani, acest lucru a devenit o "TRADITIE" !!!!!! Aceasta "TRADITIE" are ca scop inlocuirea crapilor care au fost retinuti (pina la 5 kg ),precum si imbogatirea fondului piscicol al M.V.2 de la an la an !!!!!gor965 scrie:Balta nu e in regim exclusiv C&R, asa ca unii pesti mai pleaca la tigaie daca se incareaza intr-o anumita greutate !...din categoria asta probabil mai trebuiesc adusi cativa noi din cand in cand !georgemarian scrie:Ti se pare ca trebuie populata moara vlasiei?gabalau scrie:DL. Petcu, cand se polupeaza MV2?
Vreau sa fac o iesire de 48 h .
Multumesc!
- georgemarian
- Veteran
Am inteles.Si cei ce depasesc 5 kg si sunt eliberati,nu mai are rost sa bagati nu?
- vitorio mv2
- Veteran
- Madalin Dirla
- Veteran
Felicitari dle. Petcu pt. tot ceea ce faceti!!
- vitorio mv2
- Veteran
Multumesc pentru felicitari !!!!!Madalin007 scrie:Felicitari dle. Petcu pt. tot ceea ce faceti!!
- vitorio mv2
- Veteran
" 6 lansete, 2 baieti, 500kg, 30 ore!
21 octombrie 2011
Acesta este bilantul unei super partide pe binecunoscuta MV 2
Impreuna cu prietenul meu Andrei G. am ales sa pescuim 30 de ore, timp in care am testat mai multe tipuri de boilies, mai multe tipuri de prezentari dar si zig-rig-ul. Ce m-a impresionat si ma bucura enorm este faptul ca media pestilor a crescut foarte mult, cei mai mici crapi fiind acum cei de 7-8kg, un lucru foarte bun pt noi, pescarii de competitie si nu numai. Am nadit si pescuit exclusiv la bile, exceptand zig-rig-ul, unde am folosit un method mix special pt acest tip de prezentare. Bilantul patidei - 500kg in 30 ore, majoritatea crapilor fiind cei intre 7 si 10kg. Ce mai mare crap a cantarit 13kg. Ca si prezentare am folosit monturi de tip now man, bila solubila 220V de 18mm si pop-up Coconut Cream productie proprie de 12mm. Aceasta prezentare a fost si cea mai prinzatoare. Atat de prinzatoare incat la 4 dimineata am hotarat sa scot lansetele din apa pentru a trage un pui de somn.
Multumim Victor Petcu pt amabilitate si il felicitam pt balta superba pe care o detine."
Bogdan Dragan
21 octombrie 2011
Acesta este bilantul unei super partide pe binecunoscuta MV 2
Impreuna cu prietenul meu Andrei G. am ales sa pescuim 30 de ore, timp in care am testat mai multe tipuri de boilies, mai multe tipuri de prezentari dar si zig-rig-ul. Ce m-a impresionat si ma bucura enorm este faptul ca media pestilor a crescut foarte mult, cei mai mici crapi fiind acum cei de 7-8kg, un lucru foarte bun pt noi, pescarii de competitie si nu numai. Am nadit si pescuit exclusiv la bile, exceptand zig-rig-ul, unde am folosit un method mix special pt acest tip de prezentare. Bilantul patidei - 500kg in 30 ore, majoritatea crapilor fiind cei intre 7 si 10kg. Ce mai mare crap a cantarit 13kg. Ca si prezentare am folosit monturi de tip now man, bila solubila 220V de 18mm si pop-up Coconut Cream productie proprie de 12mm. Aceasta prezentare a fost si cea mai prinzatoare. Atat de prinzatoare incat la 4 dimineata am hotarat sa scot lansetele din apa pentru a trage un pui de somn.
Multumim Victor Petcu pt amabilitate si il felicitam pt balta superba pe care o detine."
Bogdan Dragan