MULINETE SHIMANO BBLC
Moderatori: gor965, florentiniuga
MULINETE SHIMANO BBLC
Am studiat si am citit ca sunt ceva probleme cu ele! Cu toate acestea, pe mai toate revistele ob. ca sint catalogate printre cele mai bune mulinete impreuna cu daiwa infinity.Am vazut si la emisiunile de pescuit ca tot mai multi pescari au BBLC.PAI DACA AU PROBLEME CUM DE CUMPARA TOATA LUMEA? Sincer eu am daiwa 5500 si as dori sa fac cadou 3 mulinete bblc ,baiatului meu.INTREBARE: DE CE LA ANUMITE MAGAZINE SUNT DIFERENTE DE PRET ASA DE MARI! Gipo,Senzor,Arrow???!!! 2) Sa iau bblc sau sa cumpar DAIWA 5000,CA SA FIE TOTUSI O DIFERENTA INTRE EL SI MINE (sa nu ne certam pe scule!).Chiar si la aventuri la pescuit pe decembrie pe coperta este IORGOS cu o mulineta bblc. Au fost la pescuit la Sarulesti impreuna cu Vladut si Dan.CURIOS este ca toti au dat cu ...BBLC?!!ALT lucru curios este ca pe site-ul crap mania Vladut spune ca a avut chiar el probleme cu 3 bblc.ATUNCI DE CE NU A DAT CU DAIWA? DRAGI pescari de crap,unde este adevarul? Va multumesc!Sarbatori fericite!
Re: MULINETE SHIMANO BBLC
Eu nu prea am auzit sa aiba bblc-urile probleme.Prietenul meu are magazin de pescuit si vinde aprope numai mulinete Shimano mai ales bblc-urile sint cele mai cautate de pescarii care dau la somn si el pescuieste cind merge pe Ebru la somn numai cu bblc si stiu ca la ultima sesiune in septembrie a prins 26 de bucati intre 1,5 si 2 metri fara sa aiba probleme.Nici pe forumurile de aici nu am auzit sa fie probleme cu ele.Eu sint adept Shimano de cind am inceput cu pescuitul la crap si am inca si acum prima serie de baitrunner aero gt 4500(au 18 ani si merg de parca ar fi noi).Acum 10 ani am luat 3 Biomaster GT cu frina fata si la fel nu am avut probleme cu ele pina acum.Mie imi este acuma mult mai usor sa lucrez cu frina fata.In orice caz cu oricare mulineta(daiwa infinity sau bblc) nu faci nici o greseala daca le iei pentru ca amindoua sint bune.Cu preturile in Romania in cea ce priveste aceste mulinete nici eu nu inteleg de ce sint asa de scumpe.Acum citva ani am luat un set de Ultegra XT la pretul de 75 de euro bucata curios ca pe timpul ala erau in Romania la importatorul general cu pretul de 9 milioane cea ce era pe atunci cam 250 de euro.Dubios este ca pretul de achizitionare pentru asa cineva este poate de jumatate din pretul cu care este data in catalog.Incearca sa le iei poate de pe un site din strainatate acolo sint preturile mai accesibile.La ultima oferta care am vazuto intro revista erau bblc-urile la 129 euro buc. si Daiwa Infinity la 169 euro.
Multumesc ,Mihai.Apreciez gestul. Am sa iau de la Energofis 3 mulinete.Am dat comanda si sper ca saptamiina asta sa le am. Sa fac DIFERENTA INTRE daiwa infinity 5500 si shimano bblc. Sa vedem !!!
- Madalin Dirla
- Veteran
Dl. Mardare,la ce bani le-ati gasit la energo?
Sa aveti parte la cat mai multe driluri cu ele !
Sa aveti parte la cat mai multe driluri cu ele !
Dupa cum stiti magazinul energofis s-a mutat,de fapt am auzit ca o sa fie numai pentru firme!Am putut sa le achizitionez la pretul de 540 ron. Asta cu ajutorul prietenilor adevarati! Miine seara sper sale am.Cu stima si respect. Va urez un an nou fericit si urarea .... fir intins !
- Madalin Dirla
- Veteran
mardare scrie:Dupa cum stiti magazinul energofis s-a mutat,de fapt am auzit ca o sa fie numai pentru firme!Am putut sa le achizitionez la pretul de 540 ron. Asta cu ajutorul prietenilor adevarati! Miine seara sper sale am.Cu stima si respect. Va urez un an nou fericit si urarea .... fir intins !
Daca MOS CRACIUN o sa fie darnic poate ma lipesc si eu de 4 buc.
Sarbatori fericite si dv. .
Vezi ca la Magazindepescuit.ro BBRLC s-a facut 450 RON !
- bogdan0204
- utilizator
Buna ziua!
am intrat si eu pe acel site si observ ca e in constructie. Sigur le dau cei de acolo BBRLC-urile cu 450 RON????
Multumesc.
am intrat si eu pe acel site si observ ca e in constructie. Sigur le dau cei de acolo BBRLC-urile cu 450 RON????
Multumesc.
Cand am intrat acum 3-4 zile era promotie la Shimano BBRLC 450 RON si tambur de rezerva in jur de 110 RON.
Cum am postat aici, se pare ca promotia a disparut.
Ori am visat eu, ori au facut ei o greseala.
Cum am postat aici, se pare ca promotia a disparut.
Ori am visat eu, ori au facut ei o greseala.
- Madalin Dirla
- Veteran
Se pare ca au aparut si chinezarii BBLC-uri................si din cauza asta s-ar putea ca pretul sa fie mai mic.
Azi am auzit si eu.!
Azi am auzit si eu.!
- alex_mures
- membru activ
cred ca sa facut o confuzie destul de mare
http://www.magazinpescuit.ro/mulineta-s ... p-662.html
pret BBRLC 675 RON
http://www.magazinpescuit.ro/mulineta-s ... p-662.html
pret BBRLC 675 RON
Salut MDI, sa sti ca au promotie la Gipo , mulinete Shimano BBLC. 1200 RON , 3 BUC! Si nu vorbesc prosti! La magazinul de linga GARA. Cu respect,Craciun Fericit! Sint belea, la banii astia merita banii.
Pentru MDI: dupa informatiile mele incepind din luna martie o sa apara pe piata o mulineta ;la fel ca shimano bblc dar cu alt nume !
- Madalin Dirla
- Veteran
mardare scrie:Pentru MDI: dupa informatiile mele incepind din luna martie o sa apara pe piata o mulineta ;la fel ca shimano bblc dar cu alt nume !
Multumesc dl. Mardare , dar tot in bblc am incredere maxima ..............SARBATORI FERICITE!!