CRAPTOR total
Moderator: florentiniuga
- mariusbulanel
- Veteran
Re: CRAPTOR total
Buna ziua!Cum as putea sa comand 3 kg de mix ?(sau macar un kg sa il supun in test pe o balta din ungaria) multumesc...
Suna la 0721253524mariusbulanel scrie:Buna ziua!Cum as putea sa comand 3 kg de mix ?(sau macar un kg sa il supun in test pe o balta din ungaria) multumesc...
- cosmin81ro
- utilizator
razi aiurea...nu vreau sa imi mai ramana...ideea e ca vreau sa le fac de acasa fiind partida scurta doar de 24 de ore sa nu stau sa le rulez pe balta....de asta intrebam cat timp rezista...o sapt , 2, o luna...xdocx scrie:Si vrei sa mai si ramana pentru data viitoare?cosmin81ro scrie:Intentionez sa achizitionez un pachet de 1KG pentru o partida de 24h !
- ghanteraroz
- utilizator
Salutare , cum pot sa achizitionez si eu un pachet de 3 kg , mentionez ca am incercat pe toate site-urile unde ar trebuii sa se comercializeze dar nu au nici odata , eu sunt din Timisoara si aici chiar nu am gasit la nici un magazin partener carping club.
Don't drink and drive ... SMOKE and FLY!!!!!!!
- florentiniuga
- Master Admin
Carping nu mai produce mixul Craptor. Acesta va fi produs si distribuit in curand de catre alta firma. Va voi anunta cand intra in distributie si unde poate fi gasit.
De ce ati renuntat la parteneriatul cu Carping?florentiniuga scrie:Carping nu mai produce mixul Craptor. Acesta va fi produs si distribuit in curand de catre alta firma. Va voi anunta cand intra in distributie si unde poate fi gasit.
Daniel Spoiala
- florentiniuga
- Master Admin
E o intrebare retorica? Nu vad cu ce te-ar ajuta raspunsul.
In calitate de cumparator, chiar sunt interesat ...florentiniuga scrie:E o intrebare retorica? Nu vad cu ce te-ar ajuta raspunsul.
Daca s-a renuntat la perteneriatul cu carping, ce s-a intamplat cu componentele "atent selectionate impreuna cu reprezentantii Carping"?florentiniuga scrie:Componentele sunt, asa cum v-am obisnuit, de cea mai buna calitate, atent selectionate impreuna cu reprezentantii Carping, care au si preluat productia.
Din prima descriere facuta, se intelegea ca in urma colaborarii cu Carping Club mixul Craptor a devenit Craptor TOTAL.
Sunt printre cei care au folosit mixul si de aceea intreb,
Daca nu doriti sa imi raspundeti, nu este nicio problema.....
Daniel Spoiala
- florentiniuga
- Master Admin
Formularea completa (dar necomerciala) este : atent selectionate de mine din ceea ce se gaseste la Carping, plus cateva componente indispensabile pe care nu le are Carpingul.
Reteta mixului am facut-o publica in mare parte chiar aici pe forum, pastrand doar discretia dozajelor.
Saptamana aceasta voi incepe colaborarea cu alt producator si in scurt timp revin cu mixul de baza si cateva surprize.
Reteta mixului am facut-o publica in mare parte chiar aici pe forum, pastrand doar discretia dozajelor.
Saptamana aceasta voi incepe colaborarea cu alt producator si in scurt timp revin cu mixul de baza si cateva surprize.
- florinmacri
- membru activ
Nimic nou, d-ule Florentin ? As vrea si eu sa incerc mix-ul dvs.
- Madalin Dirla
- Veteran
Florentin,pana vineri avem sanse sa intram in posesia unei galeti de mix?
si eu vreau?
oare pana la anu o sa apara?