Buna seara,
Vreau sa achizitionez un set de 4 lansete si nu ma pot decide,
Cormoran UK Carp Force 3lbs - 3.90 (actiune progresiva) sau Hakuyo MTX 12 - 4 lbs - 3.90(actiune semiparabolica),
Exceptand diferenta de 130g, mentionez ca intentionez sa le echipez cu Okuma Powerliner Baitfeeder 865,
Orice sfat din partea tuturor celor care au sau nu aceste modele este binevenit,
Lansete Cormoran UK Carp Force vs Hakuyo MTX 12
Moderatori: gor965, florentiniuga
- kalutroian
- Veteran
Re: Lansete Cormoran UK Carp Force vs Hakuyo MTX 12
UK Carp "Carp Force" sau Pro Carp "Carp Force ES" ?Nu e vorba cumva de varianta de 3,5lb?Nu am vazut de 3lb.
E o diferenta mare intre betele astea,de aia te intreb.Primul model l-am avut eu si garantat e mai ok pentru pescuit decat MTX 12,fie si numai pentru faptul ca e mai placuta in drill si pentru ca e mai usoara.(dar mai sunt si alte avantaje)
E o diferenta mare intre betele astea,de aia te intreb.Primul model l-am avut eu si garantat e mai ok pentru pescuit decat MTX 12,fie si numai pentru faptul ca e mai placuta in drill si pentru ca e mai usoara.(dar mai sunt si alte avantaje)
Salut, in primu rand trebuie sa te gandesti ce iti doresti de la lansete, ce distante urmaresti pe baltile pe care pescuiesti, talia pestilor urmariti. Cu MTX-ul cu siguranta dupa ceva antrenament ajungi sa arunci cu momitor cel putin 80 de metri. Daca pescuiesti de placere sau poate ai vrea sa te duci sa si concurezi la vreun concurs. Eu iti recomand MTX 14, deoarece este si mai usoara, ceva mai moale decat mtx12, ofera o placere mai mare in drill . Vezi ca sunt persoane care le vand la pret de MTX12.
- kalutroian
- Veteran
Neamtul
Ai dreptate este vorba de Cormoran UK CARP "CARP-FORCE" 3.5lb,
si diferenta de pret evident,
REMUSGL
Nu vreu sa merg la nici un concurs, doar de placere,
distante cat mai lungi evident,
iar despre MTX14 nu stiu ce sa zic,
am citit mult pe forumuri si am auzit numai de bine despre MTX12,
initial ma hotarasem pt. prima varianta dar m-a cam bagat in ceata MTX12,
de aceea voi cei care ati folosit ambele variante imi sunteti de ajutor in decizia pe care o voi lua,
"exceptand - ceea ce-ti place , ceea ce ti se potriveste cel mai bine, etc, etc.''
Ai dreptate este vorba de Cormoran UK CARP "CARP-FORCE" 3.5lb,
si diferenta de pret evident,
REMUSGL
Nu vreu sa merg la nici un concurs, doar de placere,
distante cat mai lungi evident,
iar despre MTX14 nu stiu ce sa zic,
am citit mult pe forumuri si am auzit numai de bine despre MTX12,
initial ma hotarasem pt. prima varianta dar m-a cam bagat in ceata MTX12,
de aceea voi cei care ati folosit ambele variante imi sunteti de ajutor in decizia pe care o voi lua,
"exceptand - ceea ce-ti place , ceea ce ti se potriveste cel mai bine, etc, etc.''
- kalutroian
- Veteran
si despre mulinete ce zice-ti,
se potrivesc cu lansetele,
se potrivesc cu lansetele,
pai ai auzit multe despre MTX 12 ca e modelul vechi. MTX 14 e modelul aparut anul trecut si or sa mai treaca 2-3 ani pana o sa se scrie cat s-a scris despre MTX 12 . cauta pe forum asta si vezi ca s-a scris si despre MTX 14 destul. O sa vezi ca s-a scris ca MTX 14 are alta mandrina si 1-2 starturi de lac in minus si de asta are 3,75lbs in loc de 4 lbs si e si mai usoara , in rest materialul din care e facuta e acelasi cu MTX 12 .
eu am MTX 14 si e superbuna . lansezi peste 100 m fara nici un efort deosebit . daca te fortezi putin arunci destul. daca mai pui si putina tehnica in aruncare si mulineta buna si fir subtire arunci 130 -140 m .
eu am MTX 14 si e superbuna . lansezi peste 100 m fara nici un efort deosebit . daca te fortezi putin arunci destul. daca mai pui si putina tehnica in aruncare si mulineta buna si fir subtire arunci 130 -140 m .
- kalutroian
- Veteran
De DARK JEWEL 3,90m*2 3,5Lbs de la SERT ce ziceti
s-ar potrivi cu pl 865
s-ar potrivi cu pl 865
- kalutroian
- Veteran
Intr-un final am ales ''K-KARP ADAMANT 3.90M*3.50LBS'' pe care le-am imperecheat cu O.Axeon V2 80 + SUFIX 0.305mm,
Sper sa fi facut alegerea cea mai potrivita,
Multumesc pt raspunsuri
Sper sa fi facut alegerea cea mai potrivita,
Multumesc pt raspunsuri