CUPA MONDIALA 2011 ST.LAWRENCE-USA
Moderator: florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
Re: CUPA MONDIALA 2011 ST.LAWRENCE-USA
Felicitari Vali in primul rand si pe urma compatriotilor de pe locul 5, precum si celorlalti compatrioti care au efectuat deplasarea. Ne bucuram, indiferent de rezultat, de cate ori cineva ne reprezinta in competitiile mari de afara, cu atat mai mult cu cat ne reprezinta si cu rezultate notabile, de cele mai multe ori. Inca odata BRAVO ROMANILOR care nu ati uitat de unde sunteti si nu v-ati vandut sufletul!!!
Festivitatea de premiere video
- dan _city_center
- senior
multumim Vali pentru tot ceea ce ai realizat pentru noi la acest eveniment de exceptie
Baricada Carp Club
Felicitari Vali !
Felicitari tuturor celor care ne-au reprezentat tara !
Felicitari tuturor celor care ne-au reprezentat tara !
- mirceachicago
- junior
Domnule Florentin cred ca nimeni nu isi vinde sufletul. Pentru multi motivul sa plecam din tara a fost situatia pe care o stiti si dumneavoastra foarte bine.Cred ca in inima oricui raman amintirile placute de acasa si nu ii este rusine sa spuna ca este roman.florentiniuga scrie:Felicitari Vali in primul rand si pe urma compatriotilor de pe locul 5, precum si celorlalti compatrioti care au efectuat deplasarea. Ne bucuram, indiferent de rezultat, de cate ori cineva ne reprezinta in competitiile mari de afara, cu atat mai mult cu cat ne reprezinta si cu rezultate notabile, de cele mai multe ori. Inca odata BRAVO ROMANILOR care nu ati uitat de unde sunteti si nu v-ati vandut sufletul!!!
Multumesc prieteni ,dar felicitarile se cuvin in special concurentilor ,ei au depus un efort deosebit ,in special cei care au venit din tara ,pacat ,am fost foarte ocupat la servici si nu am putut fi prezent pe parcursul concursului .
- florentiniuga
- Master Admin
Inca un filmulet foarte bine realizat. care trece in revista toata aventura.
Pentru acest montaj trebuie sa ii multumim lui Marius Albota ,a fost arbitru coordonator al competitiei , un om deosebit ,pescar de mare valoare .