alaltaieri noapte ne-a golit tamburul de 300 de metri de fir a ajuns la capat ,,,,,imi inchipui cate suturi a luat MTX-ul pana sa rupa textilul de la carlig ... in sfarsit batul a scapat cu cateja julituri in zona de contact cu suportulbebe2011 scrie:Oho,deja Sorin a inceput sa dea din casa! Cred ca a simtit ca vine iarna! :))Bre nea Sorine le pui pe silicon sau pe silicoane?
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- ROSCA MIREL
- senior
sa mai pun si eu o poza
frumosi bre maestre ,,,a-nceput romanescul sa manance??? ca e il pandesc de vreo lunaROSCA MIREL scrie:sa mai pun si eu o poza
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- georgemarian
- Veteran
asta e prins de la pod de la giurgeni? (glumita nene'')
- georgemarian
- Veteran
da.....da il credem oricum!pharaoh scrie:Nu, dar tot asa sunt prezentati si acolo
- ROSCA MIREL
- senior
punet dv. noutati misto putem face cu toti ma retrag
- georgemarian
- Veteran
Te credem a fost o glumita stai linistit
de 2 zile nimic nici o miscare,,,,,,,,,,,,,,,,
- coool_marius
- senior
ROSCA MIREL scrie:sa mai pun si eu o poza
Frumosi Mirele ... am fost si eu in zona acolo dar am luat decat catziva carasei la pluta , si aia nici cat palma plus cateva babusti ... pe fund n-a miscat nimic . Ce info ai legate de PF 2 ? Am auzit ca ar fi inceput carasul p acolo ... avatul .. ?
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
alte doua zile doua rupturi pe cioate aia sigur au fost crapi romanesti,,,,,rabdare baieti ca vine tatal vostru sa prinda si el un autobuz de dunare =P~romanescsorprodan scrie:de 2 zile nimic nici o miscare,,,,,,,,,,,,,,,,
- ionutniculae
- membru activ
tine-o tot asa sorprodanesorprodan scrie:alte doua zile doua rupturi pe cioate aia sigur au fost crapi romanesti,,,,,rabdare baieti ca vine tatal vostru sa prinda si el un autobuz de dunare =P~romanescsorprodan scrie:de 2 zile nimic nici o miscare,,,,,,,,,,,,,,,,
Never give up
maestre maine ma duc dupa romanescionutniculae scrie:tine-o tot asa sorprodanesorprodan scrie:alte doua zile doua rupturi pe cioate aia sigur au fost crapi romanesti,,,,,rabdare baieti ca vine tatal vostru sa prinda si el un autobuz de dunare =P~romanescsorprodan scrie:de 2 zile nimic nici o miscare,,,,,,,,,,,,,,,,
- oL_feeLing
- utilizator
Sorine maine vin si eu dupa tine face un concurs sa vedem cine prinde primul romanesc cu toate ca tu o sa fii primul dar mie imi place sa invat de la cei buni si priceputi
se pare ca domnul cteno nu vrea sa ia pauza , duminica dimineata a fost gasit esuat pe mal cu carligul in gura si avea vreo 12 kg,,,,,,sorprodan scrie:maestre deja de doua zile am avut doua rupturi ,,,,,mama lor de senzori pun eu mana pe ei,,, intr-o noapte ne-a golit tamburul de 300 de metri de fir , ieri a fugit cu ea pe fund a agatat plumbul si s-o dus asa ca daca mai e sa dea ceeace nu prea cred , sezonul la cteno anul asta s-o dusssssbebe2011 scrie:Oho,deja Sorin a inceput sa dea din casa! Cred ca a simtit ca vine iarna! :))Bre nea Sorine le pui pe silicon sau pe silicoane?