STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: STIGMA FISHING
Esti departe sefulica, as fi venit pt niste lini...
- STIGMA FISHING
- senior
NE PARE RAU SI VA ASTEPTAM LA NOI CAND AVETI OCAZIA O ZII BUNALaurentiu scrie:Esti departe sefulica, as fi venit pt niste lini...
- Yo_gabriel
- membru activ
Acum am ajuns si eu de la o partida de 24 de ore ... Putin cam frig afara dar efortul a meritat 4 pesti de la 2 noaptea pana la 5....cel mai mic 1.5 kg iar cel mai mare o frumusete de salonta de 9 kg
Felicitari!Asteptam si poza cu cel de 9 kg.
- georgemarian
- Veteran
Eu cred ca zice ca cel din prima poza are 9 kg..pharaoh scrie:Tocmai cu ala de 9 n-ai facut poza?
- Yo_gabriel
- membru activ
cel din prima poza si a 3-a are mai exact 8 kg 900 imi pare rau ca nu am facut poza la cantar dar este cel mai mare peste pe care l-am prns in viata mea am si fugit pana la paznic sa imi dea cantarul caci eu nu am avut unul
- daddy caddy
- senior
prima si a-4-a ai vrut sa zici!am prins si eu salonte ca aia din poza da avea4,5-5kg! **==oricum felicitariYo_gabriel scrie:cel din prima poza si a 3-a are mai exact 8 kg 900 imi pare rau ca nu am facut poza la cantar dar este cel mai mare peste pe care l-am prns in viata mea am si fugit pana la paznic sa imi dea cantarul caci eu nu am avut unul
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Nu vreau sa fiu rautacios dar cred ca era cantarul stricat,pasnicul ti-a tras teapa.Oricum felicitari pentru sesiunea de pascuit.
NO BEEEP....... NO PARTY
ala din poza nr.5 cat avea 6kg?
- STIGMA FISHING
- senior
Nu fiti rautaciosi aproape 9 kg avea iar cantarul este verificat metrologic
STIGMA FISHING scrie:Nu fiti rautaciosi aproape 9 kg avea iar cantarul este verificat metrologic
Avea cum daca il cumparai de la pod de la Giurgeni! Totusi daca ma gandesc bine era greu sa bagi in el 3-4 kg de piulite!
bebe2011 scrie:Avea cum daca il cumparai de la pod de la Giurgeni! Totusi daca ma gandesc bine era greu sa bagi in el 3-4 kg de piulite!
- STIGMA FISHING
- senior
Data vitore il pozez oricumm daca era peste zece primea weekend gratis si rog pescari sa puna pozele cu cel de 14 si oglinda sii romanescul care i-am eliberat mersi