MINCIOG
- gimi_mures
- senior
Re: MINCIOG
Salut.
Vezi Free Spirit, Prologic, Century, ESP, Greys.Nu le cunosc exact calitatea, un lucru e sigur insa, un minciog bun sau foarte bun asa cum zici tu costa mult sau foarte mult .
Vezi Free Spirit, Prologic, Century, ESP, Greys.Nu le cunosc exact calitatea, un lucru e sigur insa, un minciog bun sau foarte bun asa cum zici tu costa mult sau foarte mult .
Prinde si Elibereaza
Salut iti recomand ceva de la Baracuda, Hakuyo, nu cumpara Sert ... am luat eu asa ceva si dupa 5 partinde s-a rupt un brat.
- onu_eckou3
- Veteran
exista un model la 80 sau 100 de lei marca FL.. are manerul slim din 2 bucati cu mufare spigot. ceva ieftin si bun mai este senzor dar nu stiu daca mai gasesti. bafta!
- Dan Mitranescu
- Partener
Acestea sunt . Eu pe cel cu coada dintr-o bucata il folosesc de 4 ani ...onu_eckou3 scrie:exista un model la 80 sau 100 de lei marca FL.. are manerul slim din 2 bucati cu mufare spigot. ceva ieftin si bun mai este senzor dar nu stiu daca mai gasesti. bafta!
http://danmitranescu.ro/200-387/MINCIOG ... 180-cm.php
sau
http://danmitranescu.ro/200-388/MINCIOG ... 180-cm.php
Sunt ieftine si foarte bune.
Eu am FL modelul cu coada din doua bucati, cumparat de la Dan si nu am avut nici cea mai mica problema cu el desi a scos cateva sute de pesti pana acum.
Fire intinse!
Fire intinse!
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny
Idem. Doar ca atunci cand l-am luat eu era 80 de lei. Daca s-ar gasi plasa de rezerva ar fi fost o treba extraordinara. Dar la banii astia merita schimbat cu totul la nevoie.Larry82 scrie:Eu am FL modelul cu coada din doua bucati, cumparat de la Dan
I Fish. Therefore I am.
Out Reach de la Gardner
- solid si arata bine (pe langa descrierea de pe site)
- solid si arata bine (pe langa descrierea de pe site)
da cel de la sert nu merita dinsta am acuma si mie mi sa rupt un brat daceea vreau sa imi iau altul si era cam greut
merci mult baieti cred ca am sa incerc hakuyo
merci mult baieti cred ca am sa incerc hakuyo
Incearca FL
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
Anghel Saligny