Balta buna de caras ?

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

mircea62
Veteran
Veteran

Re: Balta buna de caras ?

Mesaj de mircea62 » 14 Sep 2011, 12:12

a mai crescut intre timp! :))

xeno13
senior
senior

Mesaj de xeno13 » 27 Sep 2011, 09:26

mircea62 scrie:a mai crescut intre timp! :))
Au crescut pretentiile:) ca pestii deloc. Sapt trecuta parca pescuiai in fantana. Maruntel tare de tot. Nici macar la varga nu aveai multumire. Nu stiu ce planuri are administratorul dar devine din ce in ce mai slaba balta.
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.

cristian matei
senior
senior

Mesaj de cristian matei » 27 Sep 2011, 10:01

pentru luna octombrie avem in plan o populare cu aproximativ 3 tone de crap. pestele va fi din categoria 4-7 kg, 60 % si 40 % intre 7-15 kg. vom reveni cu poze si filme de la populari. in privinta carasului, intradevar in aceasta perioada a mai incetinit putin distractia datorita temperaturilor scazute din timpul noptii (8-9 grade).
mnomentan in complexul nostru se desfasoara mai multe lucrari de constructie: sediul administratiei cu magazin momeli si magazin cafea, racoritoare, 3 case pentru cazare, toalete ecologice, etc.
cei care ma cunosc deja stiu ca nu e nevoie de astfel de justificari, dar mai sunt si pescari care nu ma cunosc.
va uram fir intins tuturor!
Cristian Matei

xeno13
senior
senior

Mesaj de xeno13 » 28 Sep 2011, 15:25

Am vazut casele, personal cred ca e prea mult pentru aceasta balta. Banii bagati in ele cred ca mergeau mai bine pe peste, sau pe foisoare, sau pe ceva util pentru pescari. Preferam sa dau 50 lei sa stau intr-o casuta de lemn pe malul baltii decat 150 ron doar pentru cazare la Solacolu.
Oricum e problema de administrare interna.
Legat de peste...poate ca e bine de spus de ce in data de 24.09.2011 pluteau pesti morti pe apa? Erau cam 3 buc pe la 3 - 4 kg umflati si loviti. Toti pescarii de la 23 in sus au intrebat si nu au primit raspuns.
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.

cristian matei
senior
senior

Mesaj de cristian matei » 29 Sep 2011, 08:25

se mai intampla in weekend sa gasim cate 3-4 pesti din cauza pescarilor care folosesc monturi neadecvate sau din cauza rupturilor in agatatura. referitor la loviturile de pe peste, acestea provin de la necrofagii zburatori, pescarusi si alte pasari care incoltesc pestele inca de la primele semne de ameteala.
referitor la aprecierea gradului de necesitate al caselor acest lucru nu se raporteaza la parerea unui singur pescar. casele au fost construite in urma cererii mari existente din partea clientilor care vor sa se cazeze in conditii decente intr-o casa curata, fara sobolani, cu toaleta, dus, Ac, tv,... . orice sugestie este binevenita si va multumesc pentru interesul acordat activitatii noastre. toate criticile si sugestiile vor fi analizate si se vor materializa in teren.
o zi buna si fir intins.
Cristian Matei

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”