Emisiune 06.12 Buturugeni Magura

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

Scrie răspuns
bill77se
utilizator
utilizator

Emisiune 06.12 Buturugeni Magura

Mesaj de bill77se » 09 Dec 2008, 12:44

Va salut prieteni pescari, am ramas foarte surprins astazi cand am urmarit emisiunea
1. Dl. Florentin a vizitat renumita balta Buturugeni- Magura unde bine inteles a vazut singur ca aceea balta nu mai are peste, desi domnul Dan patronul baltii sustine ca are, e prieteni adevarul este ca nu mai are, va spun din sursa sigura deoarece implicit eu si multi prieteni de ai mei au pierdut saptamani intregi acolo sute de kg de boilies SBS S&O si nici-o captura, poate cine stie la bomba un carasel ceea ce nu se numeste pescuit. Dar bineinteles si-au incercat lansetele ;)

2. Prin luna septembrie a fost o promisiune de a ridica nivelul apei ceea ce ma surprins vazand emisiunea ca a ramas acelasi foarte foarte scazuta deci unde au pescuit se numeste la pietre unde la inceputul anului unde arunca dl. Catalin inceputul pietrei era in apa, ceea ce inseamna ca de obicei nu prea se mai ingrijeste de aceea balta care acum citiva ani din spusele multor oameni avea peste mult si mare dar ca orice lucru bun intr-o tara balkanica se termina foarte repede daca nu se impune garda de fier, (comparatie facand cu MV2 sau Saurlesti).

3. OK inteleg ca ne avand material pentru emisiune printre cuvinte ne mai spune cite o marca de lansete sau mulinete ca ce sa faci in alte tari cu o democratie de citiva ani nu se numeste reclama directa daca numesti produsul (referindu-ma stict numai la emisiuniile de pescuit) dar sa traiasca CNA ca de vine craciunul, dar ma gandeam neavand material de emisiune de ce nu trece direct la acele ateliere promise?

Acum la final imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu topicul meu.

iulian petre
Veteran
Veteran

Re: Emisiune 06.12 Buturugeni Magura

Mesaj de iulian petre » 09 Dec 2008, 22:53

esti sigur ca nu a prins nimic?....a fost prima parte :D ...eu am fost o data pe balta aia ...mai precis acum 3 saptamani cu CATALIN DUTA cel care era acum cu Florentin si pot spune ca am prins....simplu aruncat din mana , nu asa mari ca cei mari se parcau in agatatura dar cu o saptamana inainte Catalin Duta a prins 6 bucati intre 4 si 12 kg...(de aceea m-am dus si eu).dar am folosit bilele ramase de la concursul de la Moara Vlasiei si o strategie bine pusa la punct. DACA te apuci sa nadesti haotic si mult nu o sa prea prinzi acolo peste ....pescuitul acolo l-am facut foarte simplu.....bila mica la ac(12),ac korda 6 ,montura cat mai finuta si am atasat un saculet cu bile solubile taiate in 4.....POATE am avut noroc 8->

ps. oricum peste este in balta dar nu pot sustine ca e si mult.... **== ca am avut 5 prezentari in 48 ore...si referitor la scule de pescuit Catalin chiar are mulinete si bete ATAK ....si un bat CARBOLINO ;)

bill77se
utilizator
utilizator

Mesaj de bill77se » 10 Dec 2008, 00:00

iulian petre scrie:esti sigur ca nu a prins nimic?....a fost prima parte :D ...eu am fost o data pe balta aia ...mai precis acum 3 saptamani cu CATALIN DUTA cel care era acum cu Florentin si pot spune ca am prins....simplu aruncat din mana , nu asa mari ca cei mari se parcau in agatatura dar cu o saptamana inainte Catalin Duta a prins 6 bucati intre 4 si 12 kg...(de aceea m-am dus si eu).dar am folosit bilele ramase de la concursul de la Moara Vlasiei si o strategie bine pusa la punct. DACA te apuci sa nadesti haotic si mult nu o sa prea prinzi acolo peste ....pescuitul acolo l-am facut foarte simplu.....bila mica la ac(12),ac korda 6 ,montura cat mai finuta si am atasat un saculet cu bile solubile taiate in 4.....POATE am avut noroc 8->

ps. oricum peste este in balta dar nu pot sustine ca e si mult.... **== ca am avut 5 prezentari in 48 ore...si referitor la scule de pescuit Catalin chiar are mulinete si bete ATAK ....si un bat CARBOLINO ;)
Dl. Iulian deci eu nu am scris ca Dl. Florentin si partenerul lui Dl. Catalin ca nu au prins nimic si in acelasi timp daca citesti am scris ca in emisiunile de pescuit din alte tari se permite de acel CNA a se spune sau mai bine zis informa ce tip de scule se foloseste, Acum sa fiu sincer nu cred ca ai inteles nimic din ce am scris defapt, eu am comentat pur si simplu balta in sine care daca citesti mai bine este comentariu la nivelul apei si cantitatea de peste, dar ma rog fiecare are o parere, nu cred ca 5 kg de boilies la o partida de 2 zile este mult, ma gandesc dar in acelasi timp nu ma pot pune cu tine care esti un pescar consacrat, eu doar imi cheltuiesc verzi **== **== **== **== si timpul pe baltiile de aici, nici nu mi-asi permite sa ma compar cu tine sau macar sa ma inscriu la un concurs consacrat deoarece imi cunosc limite. Eu urmaresc aceste emisiuni deoarece sunt foarte informative pentru un pescar novice ca mine in pescuitul la karp, orice tips este bine venit. multumesc pentru intelegere

p.s. da inteleg ca peste este in balta si este acoperit cu apa dar comentariul meu era la atitudinea ........ ma rog nu doresc sa intru intro polemica astea sint baltiile aici se pescuieste si se respecta regulile impuse dar nu poti spune niciodata ca ai bagat 6 t de peste in aceea balta care este mult mai mica decit MV2 si stim toti cit peste sa bagat inainte de ultimul concurs de acolo(MV2) si cit sa prins, deci !?!?!?! mai bine citim si incercam sa facem din aceste comentarii ceva prolific nui asa? multumesc pentru intelegere

catalin duta
membru activ
membru activ

Mesaj de catalin duta » 12 Dec 2008, 11:42

domnule bill,am fost plecat cateva zile si nu am vazut ce mai e pe net dar sa va spun eu cum sta treaba cu aceasta balta:
1.5 gk.de bile la 2 zile foarte mult.
2.balta are structuri foarte ciudate si tre sa le cunosti bine altfel poti pescui la 80-100m in apa de 30cm.
3.balta este cu toane si datorita faptului ca a fost balastiera si vara apa e rece unde are 4-5m.
4.pestele mananca numai noaptea si poate fii gasit mai repede langa craci.
5.eu anul acesta am prins peste la aproape toate partidele de pe aceasta balta.

ps.cu o nada adecvata,o montura bine echilibrata si cunostinte despre stuctura solului nu se poate sa nu se prinda peste.

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”